Πόσα γκολ θα βάλει ο Κώστας Μήτρογλου με την Αϊντχόφεν; (poll)

Πόσα γκολ θα βάλει ο Κώστας Μήτρογλου με την Αϊντχόφεν; (poll)

Ο Κώστας Μήτρογλου έχει κάνει restart στην καριέρα του στην Αϊντχόφεν, αποδεικνύοντας ότι η «μπογιά» του έχει ακόμα πέραση και to10.gr σας δίνει την δυνατότητα να μαντέψετε πόσα γκολ θα γράψει το... κοντέρ με την ολλανδική ομάδα.

Ο Κώστας Μήτρογλου αποτελεί τα τελευταία χρόνια τον πιο αξιόπιστο Έλληνα επιθετικό στην Ευρώπη. Τον φορ με τις περισσότερες παραστάσεις στο κορυφαίο επίπεδο και κυρίως τον παίκτη που έχει την καλύτερη επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα.

Ο Έλληνας διεθνής στράικερ ξεχώρισε με τη φανέλα του Ολυμπιακού και κατάφερε μετά τους ερυθρόλευκους να «διαγράψει» μια αξιόλογη καριέρα με πολλά επιτεύγματα και πολλά γκολ. Μπορεί το πέρασμα του από τη Φούλαμ να μην έπιασε τόπο, παρά τα 15 εκατομμύρια που δαπανήθηκαν για να γίνει κάτοικος Λονδίνου, όμως η συνέχεια τον βρήκε το 2015 στην Μπενφίκα, όπου και εκτόξευσε την καριέρα του.

Στους αετούς πραγματοποίησε σπουδαίες εμφανίσεις, ενώ μεταγράφηκε την τελευταία μέρα των μεταγραφών τον Αύγουστο του 2017 στη Μαρσέιγ. Στη Μασσαλία δεν ενθουσίασε με την απόδοση του και παραχωρήθηκε στη Γαλατασαράι πέρσι και φέτος στο ολλανδικό πρωτάθλημα και την Αϊντχόφεν. Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν δύσκολα για τον Μήτρογλου, καθώς δεν καθιερώθηκε ούτε στη Γαλλία, αλλά ούτε και στην Τουρκία, ενώ είχε και τραυματισμούς που τον κράτησαν πίσω. Η καριέρα του φάνηκε να παίρνει την κατιούσα, όμως στην PSV φαίνεται να βρίσκει την υγειά του.

Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού, αλλά και του Πανιωνίου και του Ατρόμητου κάνει restart στην Αϊντχόφεν και οι πρώτες του βδομάδες τον έχουν βρει σε εξαιρετική κατάσταση στη χώρα της τουλίπας. Ο Μήτρογλου έχει πετύχει δύο γκολ σε τρεις συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την PSV, ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι έχει μόλις 52′ λεπτά συμμετοχής συνολικά. Δηλαδή σκοράρει ένα τέρμα κάθε 26 λεπτά.

Τελευταίο ματς του Έλληνα επιθετικού ήταν εκτός έδρας με την Βάαλβαϊκ, όπου πέρασε στο παιχνίδι στο 63’, παίρνοντας τη θέση του Ροσάριο, σκοράροντας στο 87’ για το τελικό 1-3 στη νίκη της ομάδας του. Γκολ πέτυχε και στο ματς με τον Απόλλωνα Λεμεσού, με τον κόσμο της Αϊντχόφεν να τον έχει «αγκαλιάσει» από την πρώτη στιγμή που «πάτησε» το πόδι του στην Ολλανδία.

Εξάλλου μιλάμε για έναν κλασικό επιθετικό με πολλές παραστάσεις και συνολικά 226 γκολ σε 460 εμφανίσεις. Ο Μήτρογλου έχει πετύχει 82 τέρματα σε 185 ματς με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ενώ με την Μπενφίκα έχει σκοράρει 52 γκολ σε 88 συμμετοχές. Ο Μητρο-γκόλ έχει πετύχει 16 τέρματα και στη Γαλλία με τη Μαρσέιγ, ενώ πέρσι είχε δύο γκολ με τη φανέλα της Γαλατασαράι.

To10.gr σας δίνει τη δυνατότητα να ψηφίσετε πόσα τέρματα θα πετύχει ο Κώστας Μήτρογλου με τη φανέλα της Αϊντχόφεν σε όλες τις διοργανώσεις φέτος, παίρνοντας… ερέθισμα από το εκπληκτικό ξεκίνημα που έχει πραγματοποιήσει στον ολλανδικό σύλλογο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ