Ανακοίνωσε Μέλμπεργκ η Χέλσινμποργκ

Ανακοίνωσε Μέλμπεργκ η Χέλσινμποργκ

Ο άλλοτε σέντερ μπακ του Ολυμπιακού συμφώνησε με την Χέλσινμποργκ και ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της σουηδικής ομάδας.

Στον πάγκο της Χέλσινμποργκ θα βρίσκεται τη νέα σεζόν ο άλλοτε σέντερ μπακ του Ολυμπιακού, Ολοφ Μέλμπεργκ, με την σουηδική ομάδα το απόγευμα της Τρίτης να ανακοινώνει και επίσημα την έναρξη της συνεργασίας της με τον Σκανδιναβό προπονητή.

Ο Μέλμπεργκ, που έγραψε τη δική του ιστορία με την ερυθρόλευκη φανέλα και αγαπήθηκε όσο λίγοι από τους οπαδούς του Ολυμπιακού, μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση έγινε προπονητής και συνεχίζει να βγάζει το… ψωμάκι του από το ποδόσφαιρο.

Ο Σουηδός είχε αγωνιστεί στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού από το 2009 έως το 2012, ενώ το 2015 ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα, αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία της Μπρομαποϊκάρνα. Από σήμερα (3/9) είναι και επίσημα προπονητής της Χέλσινμποργκ, στην οποία μέχρι πρότινος βρισκόταν ένας άλλος σπουδαίος Σουηδός, ο Χένρικ Λάρσον.

«Αισθάνομαι πως είναι μία μεγάλη πρόκληση. Η Χέλσινμποργκ είναι ένα σπουδαίο κλαμπ με φανταστική ιστορία και στόχος της είναι να επιστρέψει στην κορυφή. Έχω παρακολουθήσει πολλούς αγώνες της ομάδας και ειδικά από τότε που έγινε γνωστό το ενδιαφέρον της. Νομίζω πως έχω αρκετά καλή εικόνα και δεν έχω σκοπό να τα φέρω όλα τούμπα», ανέφερε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ