Επέστρεψε στην Παρτιζάν ο Μάρκοβιτς

Επέστρεψε στην Παρτιζάν ο Μάρκοβιτς

Την απόκτηση του Λάζαρ Μάρκοβιτς ανακοίνωσε και επίσημα η Παρτιζάν, με τον 25χρονο να επιστρέφει στην ομάδα όπου ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά έπειτα από έξι χρόνια.

Στη Σερβία για λογαριασμό της Παρτιζάν θα συνεχίσει την καριέρα του ο Λάζαρ Μάρκοβιτς. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός πήρε την απόφαση να επιστρέψει στα παλιά του λημέρια και στην ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, προκειμένου να κάνει ένα ολικό restart την καριέρα του.

Ο Μάρκοβιτς δεν κατάφερε ποτέ να δικαιώσει τις προσδοκίες που υπήρχαν στη Λίβερπουλ προς το πρόσωπό του και η δημοτικότητά του τα τελευταία χρόνια έπεσε κατακόρυφα. Σαν αποτέλεσμα, οι «κόκκινοι» αποφάσισαν να μην ανανεώσουν την συνεργασία τους, με τον Σέρβο να μένει ελεύθερος το φετινό καλοκαίρι.

Παρόλα αυτά, πλήθος συλλόγων ασχολήθηκαν με την περίπτωσή του, μεταξύ των οποίων και ο Ολυμπιακός με τον ΠΑΟΚ, χωρίς πάντως να καταφέρουν να αποσπάσουν την υπογραφή του.

Νικήτρια, τελικά, από τη μάχη διεκδίκησης του Μάρκοβιτς βγήκε η Παρτιζάν, με τους Σέρβους να ανακοινώνουν και επίσημα την νέα τους προσθήκη στην εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ