Μπράνταριτς: «Γι’ αυτό δεν πήγα στον ΠΑΟΚ»

Μπράνταριτς: «Γι’ αυτό δεν πήγα στον ΠΑΟΚ»

Ο Κροάτης χαφ τόνισε ότι ο Δικέφαλος ήταν μια πολύ καλή επιλογή για την καριέρα του, αλλά ο πρόεδρος της Κάλιαρι ήταν η αιτία που δεν προχώρησαν οι επαφές.

Τους λόγους που δεν προχώρησε η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ αποκάλυψε ο Φίλιπ Μπράνταριτς σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ιστοσελίδα της Κροατίας.

O 27χρονος χαφ τόνισε ότι ο Δικέφαλος του Βορρά ήταν μια πολύ καλή επιλογή για την καριέρα του, αλλά ο πρόεδρος της Κάλιαρι, Τομάσο Τζουλίνι, ήταν η αιτία που δεν προχώρησαν οι επαφές ανάμεσα στον ιταλικό σύλλογο και τον ΠΑΟΚ.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ο ισχυρός άνδρας της Κάλιαρι στη συζήτηση που είχαν το καλοκαίρι του είπε ότι τον θεωρεί βασικό στέλεχος της ομάδας, αλλά η άφιξη του Ναϊνγκολάν άλλαξε τα δεδομένα και τον έστειλε εκτός 11άδας. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Μπράνταριτς λίγο πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου δόθηκε ως δανεικός στην Χάιντουκ, ενώ για την περίπτωσή του είχε ενδιαφερθεί και η Χετάφε.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μπράνταριτς:

«Είχα μία προσφορά από τον ΠΑΟΚ, ήταν μια top επιλογή για μένα. Ωστόσο, ο πρόεδρος της Κάλιαρι μου είπε πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να με πουλήσει. Στη συνέχεια, τόνισε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας πως ήμουν σημαντικός παίκτης για την Κάλιαρι.

Μετά από επτά ημέρες, άρχισε και πάλι η ιστορία με την επιστροφή του Ναϊνγκολάν, ο οποίος έψαχνε να αγωνιστεί ως εξάρι. Εκείνη τη στιγμή κατάλαβα πως δεν θα βρισκόμουν στο προσκήνιο, αλλά στον πάγκο. Ήθελα να παίζω, είναι το πιο σημαντικό πράγμα για εμένα.

Στη συνέχεια υπήρξαν πολλά κλαμπ που ενδιαφέρθηκαν για εμένα και πολλές επιλογές. Τελικά, προέκυψε μία πρόταση από την Χετάφε, όταν ήμουν 100% σίγουρος πως ήθελα να πάω στη Χάιντουκ. Αυτό το γεγονός μου προκάλεσε μία μικρή έκπληξη, ειδικά από τη στιγμή που η Κάλιαρι με πίεσε πολύ για να πάω στη Χετάφε. Ευτυχώς, δόξα τω Θεό, όλα έγιναν όπως τα ήθελα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ