Η Μπριζ ετοιμάζει πρόταση 2.000.000 € για Καπίνο!

Η Μπριζ ετοιμάζει πρόταση 2.000.000 € για Καπίνο!

Πρόταση ύψους 2 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Στέφανου Καπίνο ετοιμάζεται να ρίξει στο τραπέζι του Ολυμπιακού η Μπριζ.

Το μέλλον του Στέφανου Καπίνο βρίσκεται μακριά από τον Πειραιά. Ο 24χρονος τερματοφύλακας βρίσκεται εκτός πρώτης ομάδας εδώ και αρκετές εβδομάδες, μετά από κοινή απόφαση της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου του Ολυμπιακού, προπονείται μόνος του, με τους υπόλοιπους «κομμένους» και παράλληλα αναζητά την επόμενη ομάδα της καριέρας του. Με την Μπριζ να αποτελεί τη βασική του επιλογή, αλλά και την ομάδα που έχει δείξει το πιο έντονο ενδιαφέρον από κάθε άλλον.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βελγικής εφημερίδας «Dernière Heure», λοιπόν, η Μπριζ αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα συζητήσεις με τη διοίκηση του Ολυμπιακού για την παραχώρηση του διεθνούς γκολκίπερ. Μάλιστα, σημειώνεται ότι η ο βελγικός σύλλογος θα ρίξει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ένα ποσό κοντά στα 2 εκατ. ευρώ για να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή από τον Ιανουάριο.

Από εκεί και πέρα, οι Βέλγοι σημειώνουν ότι ο Καπίνο είναι πολύ θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στο Μπριζ και επισημαίνουν ότι ήδη έχει ρωτήσει τους Βέλγους συμπαίκτες του για την ομάδα. Ενώ λέγεται ότι έχει μιλήσει και με τον τεχνικό του συλλόγου και πρώην βοηθό προπονητή του ΠΑΟΚ, Ιβάν Λέκο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ