Ο Εμενίκε βρήκε ομάδα έπειτα από σχεδόν δύο χρόνια απραξίας

Ο Εμενίκε βρήκε ομάδα έπειτα από σχεδόν δύο χρόνια απραξίας

Ο Εμανουέλ Εμενίκε, ο οποίος αγωνίστηκε τη σεζόν 2017-2018 στον Ολυμπιακό, υπέγραψε συμβόλαιο με την Βέστερλο, η οποία αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία του Βελγίου.

Ο Εμανουέλ Εμενίκε επιστρέφει στην αγωνιστική δράση, με την τελευταία του ομάδα να είναι ο Ολυμπιακός τη σεζόν 2017-2018.

Ο Νιγηριανός επιθετικός αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2017 από την Φενέρμπαχτσε, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει τη διαφορά, πραγματοποιώντας μόλις 9 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τους «ερυθρόλευκους».

Για να βρει κάποιος μάλιστα το τελευταίο του επίσημο ματς, πρέπει να γυρίσει το ρολόι στις 28 Οκτωβρίου του 2017 και την ήττα του Ολυμπιακού στο ντέρμπι αιωνίων από τον Παναθηναϊκό (1-0) στη Λεωφόρο με το γκολ του Λούκας Βιγιαφάνιες.

Το καλοκαίρι του 2018 λύθηκε το συμβόλαιό του από τους Πειραιώτες, με τον 32χρονο επιθετικό να παραμένει ανενεργός έκτοτε.

Τις τελευταίες τρεις εβδομάδες προπονούνταν με την Βέστερλο, η οποία αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του Βελγίου. Οι άνθρωποι της ομάδας πείστηκαν από την παρουσία του στις προπονήσεις και του προσέφεραν συμβόλαιο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, στην προσπάθεια που γίνεται για επιστροφή της ομάδας στην Jupiler League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ