Η γκολάρα του Ιγκόρ στην Κροατία! (vid)

Η γκολάρα του Ιγκόρ στην Κροατία! (vid)

Ο Βραζιλιάνος μπακ, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Οσιγιεκ, πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ απέναντι στην Βαράζντιν.

Στην Κροατία με τη φανέλα της Οσιγιεκ αγωνίζεται ο Ιγκόρ Σίβλα, με τον Βραζιλιάνο μπακ να έχει παραχωρηθεί ως δανεικός από τον Ολυμπιακό για ένα χρόνο.

Ο Λατινοαμερικάνος άσος στον πρόσφατο αγώνα της Οσιγιεκ με την Βαράζντιν, για την 8η αγωνιστική του κροατικού πρωταθλήματος, ξεκίνησε για πρώτη φορά ως βασικός και μάλιστα πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ, βγάζοντας ασπροπρόσωπο τον προπονητή του.

Ο 23χρονος μπήκε στην περιοχή και με ωραίο διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 2-0. Ένα πολύ ωραίο γκολ, δείγμα της ποιότητάς του.  Η ομάδα του, ωστόσο, παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε με δύο γκολ διαφορά, δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, καθώς δέχθηκε δύο γκολ στο 89′ και στο 90+2′!

Ο Ιγκόρ μέχρι τώρα είχε πραγματοποιήσει δύο ολιγόλεπτες συμμετοχές ως αλλαγή, ωστόσο, στο πρόσφατο παιχνίδι με την Βαράζντιν άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά και πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, σκοράροντας και ένα πολύ ωραίο γκολ.

Δείτε το γκολ του Ιγκόρ:

https://youtu.be/96Oa_qqZ0Xc

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ