Αλάνιασπορ – Φενερμπαχτσέ 3-1

Αλάνιασπορ – Φενερμπαχτσέ 3-1

Με τον Τάσο Μπακασέτα να ξεκινάει βασικός και να μοιράζει 2 ασίστ, η Αλάνιασπορ επικράτησε με 3-1 εντός έδρας της Φενερμπαχτσέ και διατηρείται μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ασταμάτητη η «ελληνική» Αλάνιασπορ των Μπακασέτα, Σιώπη και Τζαβέλλα, η οποία επικράτησε εντός έδρας της Φενερμπαχτσέ με 3-1 και έκανε το 4/4 στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Ερόλ Μπουλούτ έφτασε τους 12 βαθμούς και βρίσκεται μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας, στο +4 από την δεύτερη Ριζεσπόρ.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ο Τάσος Μπακασέτας με 2 ασίστ, μία σε κάθε ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Τσιγκέρτσι στο 39′, με τον Σισέ να αξιοποιεί τις πάσες του Έλληνα άσου και σκοράροντας στο 45′ και 47′ να ανατρέπει το εις βάρος σκορ της ομάδας του.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Φερνάντες στο 62ο λεπτό. Εξαιρετική παρουσία και του Μανώλη Σιώπη στο κέντρο της Αλάνιασπορ, ενώ ο Γιώργος Τζαβέλλας έμεινε στον πάγκο.

Ο Τάσος Μπακασέτας έφτασε τις 4 ασίστ έπειτα από ισάριθμα παιχνίδια στην τουρκική λίγκα και είναι ο πρώτος στην σχετική κατηγορία. Ακόμη έχει σκοράρει και 1 γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ