Μιλόγεβιτς: «Τραγική η στατιστική μας, πρέπει να σκεφτούμε τα επόμενα παιχνίδια»

Μιλόγεβιτς: «Τραγική η στατιστική μας, πρέπει να σκεφτούμε τα επόμενα παιχνίδια»

Απογοητευμένος ήταν ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς μετά την ήττα του Ερυθρού Αστέρα από την Παρτιζάν.

Δυσαρεστημένος ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς μετά την ήττα (2-0) από την Παρτιζάν στο ντέρμπι της Σερβίας, για λόγους που δεν έγιναν γνωστοί δεν εμφανίστηκε στην αίθουσα Τύπου για την συνεντεύξη Τύπου μετά τον αγώνα και επέλεξε να μιλήσει στους δημοσιογράφους, στη σήραγγα του σταδίου Partizana.

Ο Ερυθρός Αστέρας είναι ο επόμενος αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League. Θα υποδεχθεί τους «ερυθρόλευκους» το Βελιγράδι την πρώτη ημέρα του Οκτωβρίου.

«Δεν είναι ωραίο όταν χάνεις ένα ντέρμπι, έναν αγώνα με ιδιαίτερη σημασία. Είμαστε όμως επαγγελματίες και θα πρέπει να το ξεχάσουμε αυτό το συντομότερο δυνατό. Πρέπει να σκεφτούμε τα επόμενα παιχνίδια», είπε ο Μιλόγεβιτς, μετά την πρώτη ήττα που γνώρισε ο Ερυθρός Αστέρας στο πρωτάθλημα (σε 7 αγώνες), έπειτα από έξι νίκες στη σειρά.

«Δεν επέλεξα αμυντική τακτική, προσπαθήσαμε στο ξεκίνημα σύστημα 3-4-2-1, αυτό δεν είναι αμυντική τακτική. Μόλις όμως φανούν τρεις παίκτες στην άμυνα, αυτόματα χαρακτηρίζεται αμυντικό το σύστημα. Προσπαθήσαμε να εκπλήξουμε τη Παρτιζάν με διαφορετικό σχηματισμό, για να ελέγξουμε το χώρο και την μπάλα. Υπήρχαν μερικά διαστήματα στο παιχνίδι, όπου κάναμε καλά πράγματα και αυτό που θέλαμε, αλλά στη συνέχεια χάσαμε τον έλεγχο στο κέντρο. Είμαι υπεύθυνος γι αυτό που αποφάσισα, έτσι το σκέφτηκα», πρόσθεσε….

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ