Πορτογαλικά ΜΜΕ: «Υποψήφιοι για τη Σπόρτινγκ Φερέιρα και Μαρτίνς» (pics)

Πορτογαλικά ΜΜΕ: «Υποψήφιοι για τη Σπόρτινγκ Φερέιρα και Μαρτίνς» (pics)

Μετά τον Αμπέλ Φερέιρα και ο Πέδρο Μαρτίνς φέρεται να βρίσκεται ανάμεσα στους υποψήφιος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας είναι σε αναζήτηση προπονητή, ο οποίος θα διαδεχθεί τον Μάρτσελ Κάιζερ στον πάγκο των λιονταριών. Χθεσινό δημοσίευμα της O’ Jogo ανέφερε ότι η Σπόρτινγκ έχει κάνει κρούση στον ΠΑΟΚ για τον Αμπέλ Φερέιρα, που είναι ο διακαής πόθος του προέδρου της ομάδας, Φρεντερίκο Βαράντας.

Οι Πορτογάλοι ρώτησαν τον Δικέφαλο του βορρά για τον Φερέιρα, όμως στο συμβόλαιο του υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης που έχει οριστεί στα 7 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που δεν μοιάζει τη δεδομένη χρονική στιγμή η Σπόρτινγκ διατεθειμένη να πληρώσει.

Παρόλα αυτά τα πορτογαλικά ΜΜΕ έχουν βουίξει για το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ για τον Φερέιρα, ενώ το σημερινό πρωτοσέλιδο της Record αναφέρει ότι πέρα από τον προπονητή του ΠΑΟΚ στο στόχαστρο των λιονταριών είναι και ο Πέδρο Μαρτίνς του Ολυμπιακού. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στους ερυθρόλευκους εδώ και 1,5 χρόνο και αυτό δεν περνάει απαρατήρητο στην Πορτογαλία.

Συγκεκριμένα, η Record παρουσιάζει στο πρωτοσέλιδο της τους τέσσερις υποψήφιους προπονητές για τον πάγκο της ομάδας της Λισαβόνας και δεσπόζουν τα ονόματα των Φερέιρα και Μαρτίνς. Πέρα από τους δύο δικούς μας στο… κάδρο για την πορτογαλική ομάδα είναι και οι Κίκε Σετιέν και Σίλας Λίβρε.

A Bola: «Η διοίκηση του συλλόγου έχει ξεκινήσει επαφές για τον Αμπέλ Φερέιρα, ωστόσο στη λίστα υπάρχουν κι άλλες επιλογές».

O’ Jogo: «Ο ΠΑΟΚ απέρριψε την πρώτη πρόταση. Η εύθραυστη κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα μπορεί όμως να βοηθήσει στο να προχωρήσει η περίπτωσή του».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ