Σκάνδαλο νοθείας στην εκλογή του Μέσι ως κορυφαίου της χρονιάς (pics)

Σκάνδαλο νοθείας στην εκλογή του Μέσι ως κορυφαίου της χρονιάς (pics)

Η βόμβα έπεσε από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό του Σουδάν, Ζντράβκο Λογκάρουσιτς, ο οποίος καταγγέλλει πως άλλα ονόματα ψήφισε και άλλα δημοσιεύτηκαν κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας που ανέδειξε τον Μέσι τον κορυφαίο της χρονιάς.

Ο Λιονέλ Μέσι προ ημερών αναδείχθηκε ως ο κορυφαίος της χρονιάς, κατακτώντας το βραβείο της FIFA. Ο Αργεντινός άφησε πίσω του τους Βίρτζιλ Φαν Ντάικ και Κριστιάνο Ρονάλντο σε μια απόφαση που ξένισε πολλούς.

Την βράβευση του Μέσι όμως φαίνεται να επισκιάζει μια οσμή… σκανδάλου. Σκάνδαλο το οποίο ξεκίνησε με τις καταγγελίες του Ζντράβκο Λογκάρουσιτς. Πρόκειται για τον Ομοσπονδιακό προπονητή του Σουδάν ο οποίος συμμετείχε στην ψηφοφορία.

Ο Λογκάρουσιτς καταγγέλλει πως άλλα ονόματα ψήφισε στο χαρτί και άλλα δημοσίευσε η FIFA μετά το πέρας της διαδικασίας. Συγκεκριμένα όπως προκύπτει και από τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο twitter, ψήφισε τους Σαλάχ, Μπαπέ και Μανέ, ενώ κατόπιν στην ηλεκτρονική αποτύπωση της διαδικασίας φαίνεται πως έχει ψηφίσει  τους Μέσι Φαν Ντάικ και Μανέ.

Νοθεία της ψηφοφορίας ή λάθος κατά την καταγραφή που δεν επηρέασε την ψηφοφορία; Όπως και να έχει τα βραβεία της FIFA ψέγονται από πολλούς για την αξιοπιστία τους η οποία στην προκειμένη περίπτωση έχει δεχθεί ένα ακόμα, πολύ ισχυρό πλήγμα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ