Ερυθρός Αστέρας- Μάτσβα Σάμπατς 3-1

Ερυθρός Αστέρας- Μάτσβα Σάμπατς 3-1

Ο Ερυθρός Αστέρας νίκησε την ουραγό του σερβικού πρωταθλήματος, Μάτσβα Σάμπατς με 3-1, πηγαίνοντας με ανεβασμένη ψυχολογία στο ματς με Ολυμπιακό (01/10, 22:00) για τη δεύτερη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ερυθρός Αστέρας θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό (01/10, 22:00) με κεκτημένη ταχύτητα από το πρωτάθλημα, αφού ξεπέρασε με σκορ 3-1 το εμπόδιο της Μάτσβα Σάμπατς.

Στη νίκη αυτή πρωταγωνιστές ήταν τρεις «Έλληνες», οι οποίοι οδήγησαν τους «ερυθρόλευκους» στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς προηγήθηκε 1-0 στο 8′ με τον πρώην επιθετικό του Παναιτωλικού, Τομανέ. Ο Μοχάμεντ Μπεν διαμόρφωσε το 2-0 με τον Μοχάμεντ Μπεν στο 32′ και ο πρώην μέσος του ΠΑΟΚ, Χοσέ Κάνιας «καθάρισε» ουσιαστικά το ματς, πετυχαίνοντας το 3-0 στο 37ο λεπτό.

Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, ήταν να μειώσουν σε 3-1 με τον Μιχαΐλοβιτς στο 83′. Το τελικό 3-1 έστειλε τον Ερυθρό Αστέρα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, διατηρώντας το προβάδισμα του ενός πόντου από την δεύτερη Παρτιζάν.

Η ενδεκάδα του Ερυθρού Αστέρα: Μπόριαν, Γκάιτς, Μιλούνοβιτς, Ντεγκενέκ, Ρόντιτς, Κάνιας, Βούλιτς, Μπεν, Ίβανιτς, Τομανέ, Πάρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ