Κοντά σε ανανέωση με τη Γκέτεμποργκ ο Ανέστης

Κοντά σε ανανέωση με τη Γκέτεμποργκ ο Ανέστης

Έτοιμος να ανανεώσει τη συνεργασία του με τη Γκέτεμποργκ φαίνεται πως είναι ο Γιάννης Ανέστης, εξαργυρώνοντας τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί στο σουηδικό πρωτάθλημα.

Κάτοικος Σουηδίας αναμένεται να παραμείνει και για τα επόμενα χρόνια ο Γιάννης Ανέστης.

Το τελευταίο διάστημα, ο Έλληνας τερματοφύλακας πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Γκέτεμποργκ, γεγονός που έχει ωθήσει τους διοικούντες του συλλόγου να σκέφτονται έντονα το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους.

Η τρέχουσα συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές εκπνέει το καλοκαίρι του 2020, όμως κοινή επιθυμία είναι ο 28χρονος γκολκίπερ να συνεχίσει να αγωνίζεται και μετά το φινάλε της σεζόν στο σουηδικό πρωτάθλημα.

Ο ίδιος, μάλιστα, έκανε γνωστό πως θέλει να παραμείνει για αρκετά ακόμη χρόνια στο σύλλογο, ενώ παράλληλα εξέφρασε την πεποίθησή του πως θα βρεθεί άμεσα η χρυσή τομή για τη νέα συμφωνία.

«Θέλω να μείνω εδώ. Μίλησα με τον ατζέντη μου και θα συζητήσει με τον σύλλογο. Θέλω να παίξω με την Γκέτεμποργκ για ακόμα δύο-τρία χρόνια. Έχω ένα καλό προαίσθημα ότι θα συμφωνήσουμε για νέο συμβόλαιο» ήταν τα λόγια του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ