Ο Ρονάλντο φτιάχνει το γήπεδο του

Ο Ρονάλντο φτιάχνει το γήπεδο του

Το «φαινόμενο» παίζει σπουδαία μπάλα και στον παραγοντικό χώρο και ετοιμάζει την επόμενη κίνηση του για τη Ρεάλ Βαγιαδολίδ.

Κάποτε ο Ρονάλντο εντυπωσίαζε με τις επιδόσεις του στα γήπεδα. Τώρα, προσπαθεί να ξεχωρίσει με το επιχειρηματικό του δαιμόνιο. Το «φαινόμενο» ασχολείται με το ποδόσφαιρο αλλά από ένα ασυνήθιστο πόστο για παλαίμαχο: έχει αγοράσει το 51% των μετοχών της Ρεάλ Βαγιαδολίδ, η οποία συμμετέχει στην Primera Division.

Επί των ημερών του Ρονάλντο, η ισπανική ομάδα έχει προσελκύσει πολλούς χορηγούς και έχει αυξήσει τα έσοδα της. Η τελευταία συμφωνία της Βαγιαδολίδ έκλεισε πριν λίγες μέρες, με την εταιρία τροφίμων Patatas Melendez, η οποία θα διαφημίζεται έναντι υψηλού αντιτίμου έως τον Ιούνιο του 2021.

Όμως, το σημαντικότερο πρότζεκτ του Ρονάλντο είναι άλλο: η απόκτηση της κυριότητας της έδρας της Βαγιαδολίδ. Το γήπεδο «Estadio Jose Zorrilla» ανήκει στο Δήμο της πόλης και ο Βραζιλιάνος θέλει να το αγοράσει και να το μετατρέψει σε μία σύγχρονη εγκατάσταση.

Ο Ρονάλντο και οι συνεργάτες του έχουν παρουσιάσει το σχέδιο του για τη Valladolid Arena, χωρητικότητας 40.000 ευρώ και ισχυρίζονται ότι έχουν εξασφαλίσει τη χρηματοδότηση. Ωστόσο, μέχρι στιγμής οι διαπραγματεύσεις του Ρονάλντο και της δημοτικής αρχής δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Ο Ρονάλντο έχει ραντεβού την επόμενη εβδομάδα με τον Δήμαρχο Όσκαρ Φουέντες, σε μία προσπάθεια να καταλήξουν σε συμφωνία. Μένει να φανεί εάν το «φαινόμενο» θα καταφέρει να… ντριμπλάρει και τον Δήμαρχο, όπως έκανε στο παρελθόν με τους περισσότερους αμυντικούς.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ