Πρώτο θέμα στην A Bola ο Σάμαρης (pic)

Πρώτο θέμα στην A Bola ο Σάμαρης (pic)

Ο Ανδρέας Σάμαρης ήταν πρώτο θέμα στη σημερινή έκδοση της πορτογαλικής Α Bola, με την εφημερίδα να αναφέρει ότι ο Ανδρέας Σάμαρης είναι αποφασισμένος να δουλέψει σκληρά, για να ξανακερδίσει τη θέση του στη Μπενφίκα.

Ο Ανδρέας Σάμαρης, μετά την ανανέωση του συμβολαίου του για τέσσερα ακόμα χρόνια με την Μπενφίκα, τον περασμένο Μάιο, έχει παραγκωνιστεί αρκετά τη φετινή σεζόν από τον Μπρούνο Λάγκε.

Ο Πορτογάλος προπονητής αντικατέστησε τον περασμένο Ιανουάριο τον Ρουί Βιτόρια στον πάγκο των Λουζιτανών, φέρνοντας τον Έλληνα μέσο από την αφάνεια, στη βασική ενδεκάδα.

Ο Σάμαρης με τον Μπρούνο Λάγκε πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις, κερδίζοντας νέο συμβόλαιο, μέχρι το 2023 με τους «αετούς» της Λισαβόνας.

Παρόλα αυτά τη φετινή σεζόν, έχει αγωνιστεί σε μόλις τρία παιχνίδια πρωταθλήματος με την Μπενφίκα, μετρώντας συνολικά 213 λεπτά συμμετοχής στην Primeira Liga.

Ο παραγκωνισμός του Σάμαρη έχει προκαλέσει έκπληξη και στους φίλους της Μπενφίκα, καθώς όπως αναφέρθηκε και πριν, έβλεπαν τον 30χρονο μέσο να έχει επιστρέψει δυναμικά.

Ο παίκτης των Λουζιτανών, λοιπόν, έγινε πρώτο θέμα στην Α Βola, με τους Πορτογάλους να αναφέρουν ότι ο Σάμαρης θα δουλέψει εντατικά στο διάστημα της διακοπής, ώστε να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του.

Ο 30χρονος άλλωστε δεν κλήθηκε στην Εθνική μας ομάδα, οπότε θα είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για εκείνον να πείσει τον προπονητή του, να τον επαναφέρει στη βασική ενδεκάδα.

Το ρεπορτάζ της πορτογαλικής εφημερίδας αναφέρει ότι ο παραγκωνισμός του Έλληνα άσου είναι καθαρά θέμα timing, καθώς ο Μπρόυνο Λάγκε δεν ήθελε να αλλάξει τις επιλογές του στο χώρο της μεσαίας γραμμής πριν τη διακοπή.

Τη θέση του Σάμαρη, στην βασική ενδεκάδα, μέχρι στιγμής έχει καπαρώσει ένας άλλος γνωστός μας από το ελληνικό πρωτάθλημα, ο Λιούμπομιρ Φέισα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ