Αντερλεχτ: Η «μυθική» αποζημίωση του Αρνεσεν!

Αντερλεχτ: Η «μυθική» αποζημίωση του Αρνεσεν!

Ο πρώην αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ είχε υπογράψει τριετές συμβόλαιο τους Βέλγους, αλλά οι τραγικές επιλογές το περασμένο καλοκαίρι και το κάκιστο ξεκίνημα στη φετινή σεζόν έφεραν το διαζύγιο ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τον Δανό να παίρνει 600.000 ευρώ ως αποζημίωση.

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει φέτος η Αντερλεχτ, με την άλλοτε πρωταθλήτρια Βελγίου μετά το πέρας των πρώτων 10 αγωνιστικών της «Jupiler Pro league» να βρίσκεται στην 13η της βαθμολογίας, με μόνο 1 νίκη στο ενεργητικό της και έχοντας συγκεντρώσει μόλις 7 πόντους.

Η κατάσταση στο εσωτερικό του συλλόγου είναι εκρηκτική, με τη διοίκηση να χρεώνει στον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Φρανκ Αρνεσεν, τα λάθη που έγιναν στον σχεδιασμό του ρόστερ και τις τραγικές επιλογές στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Η ελεύθερη πτώση της Αντερλεχτ έφερε μοιραία και την απόλυση του πρώην αθλητικού διευθυντή του ΠΑΟΚ, ο οποίος, όμως, θα λάβει ένα τεράστιο ποσό ως αποζημίωση!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στη Δανία, ο πρώην παράγοντας του Δικεφάλου, έπαιρνε μισθό 50.000 ευρώ, ενώ το συμβόλαιο που είχε υπογράψει τον περασμένο Ιανουάριο ήταν για τρία χρόνια.

Για να το «σπάσουν» οι Βέλγοι θα αναγκαστούν να του καταβάλλουν 600.000 ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί στα χρήματα που θα έπαιρνε για τον επόμενο χρόνο!

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ