Περιπέτεια για τον Ερυθρό Αστέρα

Περιπέτεια για τον Ερυθρό Αστέρα

Οι αρχές του Κοσόβου δεν επέτρεψαν τη διέλευση του λεωφορείου του Ερυθρού Αστέρα για το ματς Κυπέλλου με την Τρέπτσα.

Περιπέτεια για τον Ερυθρό Αστέρα στο Κόσοβο.

Οι τοπικές αρχές δεν επέτρεψαν τη διέλευση του λεωφορείου που μετέφερε τη σερβική ομάδα για τον αγώνα Κυπέλλου με την Τρέπτσα. Η ομάδα αυτή εδρεύει γεωγραφικά στο Κόσοβο, ωστόσο υπάγεται στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Σερβίας και γι’ αυτόν τον λόγο αγωνίζεται στο τοπικό Κύπελλο και στη Γ’ κατηγορία.

Η σέρβικη αποστολή μόλις έφτασε στα σύνορα με το Κόσοβο μπλοκαρίστηκε από τις τοπικές Αρχές, οι οποίες δεν επέτρεψαν τη διέλευση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς και των παικτών του.

Το ματς τελικά αναβλήθηκε και είναι άγνωστο το τι θα συμβεί τελικά, με το πιθανότερο σενάριο να είναι η διεξαγωγή του αγώνα σε άλλη πόλη.

«Λυπόμαστε… Πιθανότατα το ματς θα πραγματοποιηθεί αύριο στο Βελιγράδι. Λυπάμαι για τον κόσμο που στερήθηκε ένα αθλητικό γεγονός. Θέλαμε μόνο να παίξουμε ποδόσφαιρο και τίποτα περισσότερο. Είχαμε την υποστήριξη της FIFA», υποστήριξε ο γενικός διευθυντής του Ερυθρού, Σβέζνταν Τέρζιτς.

Δείτε επίσης τι ανέφερε ο Κοσοβάρος δημοσιογράφος, Ουράν Κράσνιτσι:

«Ο σερβικός σύλλογος Ερυθρός Αστέρας, ο οποίος μετέχει στο Champions League προσπάθησε παράνομα να εισέλθει στο Κόσοβο για να αντιμετωπίσει έναν σερβικό σύλλογο από το Κόσοβο, τον οποίο δεν αναγνωρίζει το κράτος του Κοσόβου. Η αστυνομία του Κοσόβου απαγόρευσε την συγκεκριμένη κίνηση.

Φανταστείτε γαλλική ομοσπονδία να οργανώσει ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις σε αυστριακό έδαφος, όπου την ευθύνη για μια τέτοια δραστηριότητα έχει η αυστριακή ομοσπονδία. Από το 2016 το Κόσοβο είναι μέλος της UEFA, όπως η Σερβία. Ελπίζουμε πως η FIFA θα πάρει μέτρα εναντίον της Σερβίας, αλλά και του Ερυθρού Αστέρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ