Καλύτερος τερματοφύλακας στην Πορτογαλία ο Κασίγιας (pic)

Καλύτερος τερματοφύλακας στην Πορτογαλία ο Κασίγιας (pic)

Ο Ίκερ Κασίγιας μπορεί να έχει ταλαιπωρηθεί τη φετινή σεζόν από την υγεία του, όμως αποδεικνύει ότι παραμένει στο υψηλότερο επίπεδο αφού αναδείχθηκε ο καλύτερος γκολκίπερ στην Πορτογαλία.

Τι κι αν είναι 38 ετών; Ο Ίκερ Κασίγιας παραμένει ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο αποδεικνύοντας πως η ηλικία είναι μόνο ένας αριθμός και πως οι ικανότητες του παραμένουν αναλλοίωτες στον χρόνο.

Μπορεί να έχει ταλαιπωρηθεί με ένα σοβαρό πρόβλημα στην καρδιά του τον τελευταίο καιρό που τον ανάγκασε να παραμείνει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν, όμως οι εμφανίσεις του ήταν αρκετές για να τον αναδείξουν ως τον κορυφαίο τερματοφύλακα στην Πορτογαλία.

Η Πόρτο μπορεί να μην κατάφερε να σηκώσει το πρωτάθλημα στη χώρα, όμως είχε την καλύτερη άμυνα με 20 γκολ παθητικό, με τον «Άγιο Ίκερ» να έχει πολύ μεγάλη ευθύνη για τη συγκεκριμένη επίδοση.

Πλέον ο Κασίγιας είναι τεχνικός διευθυντής στους «δράκους» μέχρι να είναι σε θέση να μπορέσει να βοηθήσει και αγωνιστικά την ομάδα του Σέρχιο Κονσεισάο και να συνεχίσει να μας θυμίζει γιατί είναι ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ