Ο Ρονάλντο κερδίζει πιο πολλά από το Instagram

Ο Ρονάλντο κερδίζει πιο πολλά από το Instagram

Ο τραπεζικός λογαριασμός του Ρονάλντο δέχεται περισσότερα κέρδη από τις δραστηριότητες του Πορτογάλου στο Instagram, απ' ότι από το συμβόλαιο με τη Γιουβέντους.

Ποιος να το έλεγε ότι θα ερχόταν η στιγμή που ένας ποδοσφαιριστής θα κέρδιζε περισσότερα χρήματα από τα social media, απ’ ότι από το συμβόλαιο του. Όμως, ω ήθη, ω καιροί! Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει υψηλότερα έσοδα από το Instagram σε σχέση με το ποδόσφαιρο, αυτό καθεαυτό!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος είναι ο ποδοσφαιριστής με τους περισσότερους followers παγκοσμίως (πάνω από 186 εκ.), αποκόμισε από το προφίλ του 42,6 εκατομμύρια ευρώ, όταν από η αμοιβή του από τη Γιουβέντους αγγίζει τα 30,34 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Δηλαδή, 12,26 εκατομμύρια ευρώ περισσότερα απέφερε η ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωση στον Πορτογάλο σταρ…

Κατά μέσο όρο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο κερδίζει 870.000 ευρώ από κάθε φωτογραφία-προώθηση προϊόντος που αναρτά στο Instagram. Ούτε λίγο-ούτε πολύ, πρόκειται για ένα μέσο συμβόλαιο ενός απλού επαγγελματία ποδοσφαιριστή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ