Ονάνα: «Με ήθελε η Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι»

Ονάνα: «Με ήθελε η Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι»

Ο Αντρέ Ονάνα αποκάλυψε πως το περασμένο καλοκαίρι η Μπαρτσελόνα κατέθεσε πρόταση για να τον αποκτήσει από τον Άγιαξ, αλλά παρά το γεγονός ότι οι «μπλαουγκράνα» είναι σαν το σπίτι του όπως λέει ο ίδιος, αρνήθηκε να πάει.

Το γεγονός ότι η Μπαρτσελόνα κατέθεσε πρόταση στον Άγιαξ για την απόκτησή του, αποκάλυψε ο τερματοφύλακας του Αίαντα, Αντρέ Ονάνα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Καμερουνέζος γκολκίπερ αναφέρθηκε σε συνομιλίες που είχε με τον ατζέντη του, στις οποίες είχαν μιλήσει για το ενδιαφέρον της Παρί και της Μπαρτσελόνα και το γεγονός ότι το Camp Nou είναι σαν σπίτι του. Ωστόσο, αποκάλυψε τον λόγο γιατί δεν πήγε στη Βαρκελώνη για να φορέσει τη φανέλα της ομάδας από την οποία ουσιαστικά ξεκίνησε να κουνάει το τόπι.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ο Ονάνα:

«Είχα συζητήσεις με τον ατζέντη μου. Μου είχε πει για την Παρί, ότι θέλουν να πάω να αγωνιστώ. Η Μπαρτσελόνα επέστρεψε αυτό το καλοκαίρι. Για μένα είναι σαν το σπίτι μου. Ήμουν μέρος αυτού του συλλόγου. Ίσως δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή να πάω πίσω και μπορεί να μην γίνει και ποτέ. Αυτό το καλοκαίρι όμως, δεν ήταν η σωστή στιγμή».

Ο Ονάνα αγωνιζόταν στην ομάδα νέων της Μπαρτσελόνα από το 2010 έως το 2015, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το συμβόλαιό του λήγει το 2021.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ