Πρώην παίκτης της Ακαδημίας του Ολυμπιακού στην πρώτη ομάδα της Νότιγχαμ Φόρεστ

Πρώην παίκτης της Ακαδημίας του Ολυμπιακού στην πρώτη ομάδα της Νότιγχαμ Φόρεστ

Ο Ρεζάρτ Ράμα που υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τη Νότιγχαμ Φόρεστ είναι από τους πιο ελπιδοφόρους ποδοσφαιριστές των Άγγλων και όπως όλα δείχνουν θα αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα.

Υπάρχουν παίκτες που χρειάζονται χρόνο και χώρο για να αναδειχθεί το ταλέντο τους. Υπάρχουν άλλοι που ταιριάζουν σε συγκεκριμένο ποδοσφαιρικό περιβάλλον και αισθάνονται πιο άνετα σε διαφορετικό στιλ ποδοσφαίρου, από αυτό που παίζεται σε μια χώρα. Η Αγγλία είναι η πρωτεύουσα της δύναμης, του πάθους και της σκληράδας στο ποδόσφαιρο.

Ο Ρεζάρτ Ράμα αποτέλεσε για 8 χρόνια ποδοσφαιριστή της ακαδημίας του Ολυμπιακού, παίζοντας ως κεντρικός αμυντικός, αμυντικός χαφ και δεξιός μπακ. Δυναμικός, σκληρός, όχι τεχνίτης ολκής, αλλά με χαρακτήρα και προσωπικότητα. Το καλοκαίρι επιλέχθηκε να μεταβεί σε ένα περιβάλλον πιο ταιριαστό στα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού του. Υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τη Νότιχαμ Φόρεστ. Αποτέλεσμα; εξελίσσεται σε ένα από τα assets της Κ23 ομάδας των Αγγλών.

Ο 19χρονος (04/12/2000) νεαρός μπακ μπήκε αμέσως στο κλίμα και την ενδεκάδα της δεύτερης ομάδας της Νότιγχαμ. Στο σχετικό πρωτάθλημα των Β’ ομάδων της Championship, η Φόρεστ είναι πρωτοπόρος και ο Ράμα βασικός δεξιός μπακ. Για την ακρίβεια, έγινε βασικός από την πρώτη εβδομάδα της παρουσίας του στον σύλλογο, με αποτέλεσμα να έχει ήδη 9 συμμετοχές. Και το όνομά του να συνδέεται ήδη με την πρώτη ομάδα!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της ιστοσελίδας seatpitch.co.uk ο 19χρονος δεξιός μπακ είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται πιο κοντά στην 1η ομάδα της Φόρεστ από κάθε άλλον ποδοσφαιριστή της ομάδας Κ23. Ο λόγος; Οι σοβαροί τραυματισμοί των Τεντάγι Νταρίκβα και Καρλ Τζένκινσον έχει δημιουργήσει κενό στο δεξιό άκρο της ομάδας του Σαμπρί Λαμουσί. Ο Γάλλος τεχνικός έχει μείνει με τον Μάτι Κας μόνο δεξιό μπακ, τον παίκτη-αποκάλυψη της φετινός Νότιγχαμ, ο οποίος επίσης αποτελεί προϊόν της ακαδημίας της.

«Ο αρχηγός της Εθνικής Κ19 της Αλβανίας, Ρεζάρτ Ράμα, είναι δυνατός στα τάκλιν, έχει καλό μέγεθος για ακραίο μπακ και είναι ευλογημένος με την ικανότητα να ανεβάζει τον ρυθμό», σημειώνεται επίσης στο δημοσίευμα. Το οποίο προβλέπει ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, αποδίδει τόσο καλά, που σύντομα θα έχει την ευκαιρία του στην πρώτη ομάδα των «Reds» του Νότιγχαμ!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ