Η Μπεσίκτας ανακοινώνει τον Βίντα

Η Μπεσίκτας ανακοινώνει τον Βίντα

Ο Ντομαγκόι Βίντα θα είναι η πρώτη μεταγραφή της Μπεσίκτας ενόψει Ιανουαρίου, καθώς ο αμυντικός της Ντιναμό Κιέβου βρίσκεται στα γραφεία της τούρκικης ομάδας για να υπογράψει.

Η Μπεσίκτας αναμένεται εντός των επόμενων ωρών να ανακοινώσει την απόκτηση του Ντομαγκόι Βίντα, ο οποίος βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Κωνσταντινούπολη για να περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει.

Ο Κροάτης αμυντικός αγωνίζεται στην Ντιναμό Κιέβου, αντίπαλο της ΑΕΚ στην φάση των 32 του Γιουρόπα Λιγκ, όμως το καλοκαίρι ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του και ήθελε να αποχωρήσει από την χειμερινή μεταγραφική περίοδο

Ο Βίντα έχει συμφωνήσει σε όλους τους προσωπικούς όρους με την Μπεσίκτας και μπορεί να φύγει από την ουκρανική ομάδα ως ελεύθερος. Ο Κροάτης έχει σχεδόν ολοκληρώσει την συμφωνία, καθώς έχει μεταβεί ήδη στα γραφεία της πρωταθλήτριας Τουρκίας για να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει, οπότε όπως όλα δείχνουν θα απουσιάζει από τις αναμετρήσεις της Ντιναμό με την ΑΕΚ για τους 32 του Europa League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ