Ανάρτηση-ΕΠΟΣ από ποδοσφαιρική ομάδα για αντίπαλό της, με… οπίσθια και «ελάτε να σας γ@#$%@»

Ανάρτηση-ΕΠΟΣ από ποδοσφαιρική ομάδα για αντίπαλό της, με… οπίσθια και «ελάτε να σας γ@#$%@»

Η Σερβέτ χρησιμοποίησε τα... οπίσθια πρωταγωνίστριας ερωτικών ταινιών για να περιγράψει τους οπαδούς της αντιπάλου της, προκαλώντας σάλο!

Οι διαχειριστές του λογαριασμού Twitter της ελβετικής ομάδας Σερβέτ, πήγαν την προσπάθεια για… πώληση εισιτήριων σε άλλο επίπεδο. Οι υπεύθυνοι των social media, λοιπόν, θέλοντας να πικάρουν την προσεχή αντίπαλο της ομάδας του, Γιουνγκ Μπόις, δημοσίευσαν την ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα με τους πρωταθλητές Ελβετίας, χρησιμοποιώντας ως εικόνα την… πίσω όψη μιας ηθοποιού ερωτικών ταινιών. Και σαν να μην έφτανε αυτό, έβαλαν στην εικόνα και την πηγή της φωτογραφίας, που ήταν το μεγαλύτερο σάιτ ερωτικού περιεχομένου στον πλανήτη, το Pornhub.com.

Η επιλογή της φωτογραφίας, βεβαίως, δεν ήταν διόλου τυχαία. Καθώς εάν παρατηρήσει κάποιος πάνω δεξιά, η κοπέλα που εμφανίζεται στη φωτογραφία δεν βρίσκεται σε κάποιο άσχετο μέρος, αλλά στο… γήπεδο της Σερβέτ! Το Stade de Genève Lancy. Πώς έγινε αυτό; Πρόκειται για φωτογραφία που είχε τραβηχτεί το 2016 στο περιθώριο της ερωτικής έκθεσης «Extasia», που είχε φιλοξενηθεί στο εν λόγω γήπεδο.

Προφανώς το μήνυμα της Σερβέτ προκάλεσε αίσθηση και αντιδράσεις, καθώς κρίθηκε απολύτως σεξιστικό και προκλητικό προς τους οπαδούς και τους παίκτες της Γιουνγκ Μπόις. Στους οποίους εμφανώς και απευθυνόταν η συγκεκριμένη εικόνα. Με τον Σάμι Καναάν, διοικητικό σύμβουλος του Δήμου της Γενεύης και υπεύθυνο του Τμήματος Πολιτισμού και Αθλητισμού, να αντιδρά δημόσια και να κάνει λόγο για «ντροπή» και «σοκαριστική εικόνα».

Από την πλευρά της, πάντως, η Σερβέτ επέλεξε να υπεραμυνθεί της δημοσίευσής της, αναφέροντας ως υπερβολικές τις αντιδράσεις και κάνοντας… πλάκα με την απόφασή της. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι οπαδοί της να… ξεσαλώσουν κάτω από τις δημοσιεύσεις, αναφέροντας μεταξύ άλλων. Το meme «Οι παίκτες και οι οπαδοί της Γιουνγκ Μπόις ενώ έρχονται στο γήπεδο για να δουν τη Σερβέτ να τους γ%$^&%$», έγινε viral. Με αποτέλεσμα μετά από τρεις ώρες η ανάρτηση να κατέβει τελικά.

Για την ιστορία, η Σερβέτ υποδέχεται τη Γιουνγκ Μπόις το απόγευμα (17:00) της Κυριακής. Και μένει να φανεί εάν οι πρωταθλητές και πρωτοπόροι και του φετινού πρωταθλήματος, θα δώσουν ένα σκληρό μάθημα στους γηπεδούχους….

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ