Ο Κασάμι στον μάνατζερ του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Μουρίνιο!

Ο Κασάμι στον μάνατζερ του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Μουρίνιο!

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Παϊτίμ Κασάμι προχώρησε σε μια κίνηση - ματ για το μέλλον του, αφού με φόντο τη μεταγραφή, παραχώρησε τα δικαιώματα του στον Νο. 1 μάνατζερ του κόσμου, Ζόρζε Μέντες.

Ο Παϊτίμ Κασάμι από την ημέρα που αποχώρησε από τον Ολυμπιακό δεν έχει την πορεία που θα ήθελε και που περίμενε και ο ίδιος στην καριέρα του. Η «μεταπήδηση» του στη Φούλαμ και την Premier League δεν κρίνεται επιτυχημένη, ενώ αν και πάντα ακουγόταν ότι βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών καλών ευρωπαϊκών ομάδων, ουδέποτε ολοκλήρωνε κάποια μεταγραφή.

Πλέον ο Ελβετός μέσος αγωνίζεται στη Σιόν, η αλήθεια είναι ότι τα πηγαίνει περίφημα, όμως δεν έχει καταφέρει να πάρει τη λεγόμενη μεγάλη μεταγραφή. Ο Κασάμι γνωρίζει ότι βρίσκεται σε ένα κομβικό σημείο της καριέρας του τόσο ηλικιακά αλλά και ποδοσφαιρικά και για αυτό τον λόγο προχώρησε σε μια κίνηση – ματ με… φόντο τη μετακίνηση του σε έναν καλύτερο σύλλογο.

Συγκεκριμένα, ο 27χρονος μέσος για πολλά χρόνια συνεργαζόταν με τον πασίγνωστο ατζέντη, Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος είχε «στείλει» τον Ελβετό στον Ολυμπιακό, στη Φούλαμ αλλά και στη Σιόν. Ο ραδιούργος μάνατζερ που έχει παίκτες όπως ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, ο Πολ Πογκμπά και ο Μάριο Μπαλοτέλι πέτυχε την εξέλιξη του Κασάμι, όμως δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει το μεγάλο deal.

Ο Κασάμι είδε τον Ιταλό να μην μπορεί να κλείσει μια καλή συμφωνία τόσο με τη Βασιλεία όσο και με ομάδες από τη Serie A και για αυτό τον λόγο άλλαξε ρότα. Και μάλιστα το έκανε με στιλ. Από το Νο. 2 ατζέντη (Ραϊόλα) του κόσμου, πήγε στον Νο. 1, αφού από εδώ και στο εξής θα έχει τα δικαιώματα του ο Ζόρζε Μέντες.

Ο άνθρωπος που έχει αλλάξει όλο το ποδόσφαιρο με τα deal του, ανέλαβε να αλλάξει την καριέρα του Κασάμι μια και καλή. Ο Πορτογάλος που συνεργάζεται με παίκτες όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Μπερνάρντο Σίλβα και ο Άνχελ Ντι Μαρία, με προπονητές όπως ο Ζοσέ Μουρίνιο και κυρίως αυτός που κλείνει συμφωνίες όπως αυτή του Ζοάο Φέλιξ με την Ατλέτικο Μαδρίτης το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Μέντες συμφώνησε με τον 27χρονο πρώην ερυθρόλευκο και το μήνυμα που έλαβε ήταν ξεκάθαρο. Να βρει έναν σύλλογο για τον Κασάμι που θα τον ανεβάσει επίπεδο και μάλιστα άμεσα. Ακόμα και τον χειμώνα αν αυτό είναι δυνατόν.

Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, καθώς ο πρόεδρος της Σιόν θέλει τον Ελβετό στην ομάδα του και θα του προτείνει πρόταση ανανέωσης. Όμως το καλοκαίρι ο Κασάμι μένει ελεύθερος. Και κυρίως φαίνεται να μην έχει πολύ χρόνο συμμετοχής στα τελευταία ματς, διότι έφυγε και ο προπονητής της ελβετικής ομάδας, Στεφάν Χενχόζ. Η καριέρα του ξανά φαίνεται να παίρνει την κατιούσα λοιπόν και για αυτό τον λόγο ο ίδιος ο Κασάμι σκοπεύει να την ανεβάσει άμεσα, με την πρόσληψη του Μέντες, ο οποίος έχει ξεκινήσει ήδη την προεργασία για να στείλει τον 27χρονο κάπου αλλού και καλύτερα. Εξάλλου είναι ο κορυφαίος ατζέντης στον κόσμο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ