Έσβησε ο Εντού Φερέιρα (pic)

Έσβησε ο Εντού Φερέιρα (pic)

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής της Μποαβίστα, Εντού Φερέιρα, έχασε την μάχη με τον καρκίνο

Ο Εντού Φερέιρα, ο 20χρονος άσος της πορτογαλικής Μποαβίστα «έσβησε»το πρωί της Κυριακής (24/12), παραμονή Χριστουγέννων. Ο σύλλογος με ένα μήνυμα στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter του είπε το ύστατο αντίο: «Ο Έντου έφυγε, αλλά δεν θα μας αφήσει ποτέ. Σήμερα υπάρχει ακόμη ένα αστέρι στον Παράδεισο. RIP, Έντου»

https://twitter.com/boavistaoficial/status/944922378517254145

Ο Εντού δεν αγωνιζόταν από τότε που διαγνώστηκε από την επάρατη νόσο και είχε υποβληθεί σε θεραπεία. Η είδηση της ασθένειας έγινε ευρέως γνωστή από το σύλλογο τον Νοέμβρη του 2016 και μάλιστα δημιουργήθηκε ένας φιλανθρωπικός λογαριασμός για να συγκεντρωθούν χρήματα καθώς το συνολικό κόστος της θεραπείας ήταν πολύ μεγάλο. Ο Young Edu, όπως ήταν γνωστός, προβιβάστηκε στην επαγγελματική ομάδα της Μποαβίστα το 2016/2017.  Μάλιστα ο πορτογαλικός σύλλογος στάθηκε στο πλευρό του, ανανεώνοντας του το συμβόλαιο για την επόμενη, όσο εκείνος έδινε την προσωπική του μάχη εκτός γηπέδου. Σήμερα εν τέλει νικήθηκε σε νοσοκομείο του Πόρτο.

Παρακάτω το μήνυμα της Μποαβίστα στο Instagram:

«Ο Εντού έφυγε, αλλά δεν θα μας αφήσει ποτέ. Είναι δύσκολο να το κατανοήσεις, ειδικά όταν η θλίψη χτυπά την πόρτα σου. Χάσαμε έναν δικό μας άνθρωπο. Θα αφιερώσουμε αυτή τη μέρα για να θυμηθούμε όλες τις καλές στιγμές που μοιραστήκαμε μαζί του.

Ο πόνος της απώλειας μειώνεται κάθε μέρα, αυτό που θέλουμε όμως από εδώ και πέρα είναι αυτή η απουσία να μετατραπεί σε καλή ανάμνηση και να μπορέσει να ενισχύσει περαιτέρω τους δεσμούς της οικογένειάς μας. Το κενό που άφησε στις καρδιές μας, δεν θα γεμίσει ποτέ. Από σήμερα, ένα ακόμα αστέρι είναι στον ουρανό.

Αναπαύσου εν Ειρήνη, Εντού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ