Πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού θέλει να αγοράσει η Σέλτικ

Πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού θέλει να αγοράσει η Σέλτικ

Η Σέλτικ ετοιμάζεται να μοσχοπουλήσει τον Μούσα Ντεμπελέ στην Πρέμιερ Λιγκ, με τον Αλφρεντ Φινμπόγκασον να είναι πρώτος στη λίστα διαδοχής του Μπρένταν Ρότζερς.

Η Σέλτικ διέψευσε τα σενάρια που θέλουν τον Μούσα Ντεμπελέ να αποχωρεί από τον σύλλογο στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Μάλιστα, ακόμη και η είδηση ότι η Μπράιτον προσέφερε 18 εκατ. λίρες στους σκοτσέζους και «κλείδωσε» τη μεταγραφή του 21χρονου Γάλλου επιθετικού, «κατέβηκε» από το SkySports μετά από λίγα λεπτά.

Εντούτοις, όσο κι αν η διοίκηση της Σέλτικ αρνείται το… αναπόφευκτο, τόσο εντείνονται οι φήμες ότι αναζητά τον αντικαταστάτη του ταλαντούχου επιθετικού της. Με το όνομα ενός πρώην παίκτη του Ολυμπιακού να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας που έχει δημιουργήσει ο Μπρένταν Ρότζερς.

Ο λόγος, βεβαίως, για τον Αλφρεντ Φινμπόγκασον, ο οποίος κάνει σπουδαία πράγματα φέτος στη Γερμανία με την Αουγκσμπουργκ. Ο Ισλανδός έχει πετύχει 11 γκολ σε 16 ματς στην Μπουντεσλίγκα και η Σέλτικ εμφανίζεται διατεθειμένη να προσφέρει 6 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει. Χρήματα, ωστόσο, που δύσκολα θα δελεάσουν τους Γερμανούς να πουν το «ναι» για τον 28χρονο αρχισκόρερ τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ