Μιλόγεβιτς για το μέλλον του: «Μπορώ να φύγω όποτε μου πουν»

Μιλόγεβιτς για το μέλλον του: «Μπορώ να φύγω όποτε μου πουν»

Για το μέλλον του στον Ερυθρό Αστέρα αλλά και για τις φήμες που τον θέλουν να επιστρέφει στην Ελλάδα μίλησε ο Σέρβος τεχνικός.

Σε δύσκολη θέση παραμένει ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς μετά τη συντριβή στο Βελιγράδι από τη Μπάγερν Μονάχου με σκορ 6-0.

Ο Ερυθρός Αστέρας αποτελούσε για 90′ έρμαιο των ορέξεων των Βαυαρών, οι οποίοι δεν έδειξαν κανένα οίκτο και διέλυσαν τους Σέρβους μπροστά στο κοινό τους.

Σαν αποτέλεσμα, δημοσιεύματα της χώρας κάνουν λόγο για τεταμένη ατμόσφαιρα εντός των αποδυτηρίων, με τον τεχνικό της ομάδας πλέον αν είναι ο πρώτος επιλαχών προς… αποχώρηση.

Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος με την Βόζντοβατς, ο πρώην προπονητής του Πανιώνιου αρνήθηκε να σχολιάσει όσα γράφονται για το μέλλον του, επισημαίνοντας, όμως, πως θα αποχωρήσει από το σύλλογο σε περίπτωση που του ζητηθεί.

Παράλληλα, στάθηκε και στις φήμες που τον θέλουν να επιστρέφει στην Ελλάδα, τονίζοντας πως είναι απόλυτα προσηλωμένος στις υποχρεώσεις του με τον Ερυθρό Αστέρα.

«Μπορώ να φύγω όποτε μου πουν . Δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Με υποστηρίζουν και τους ευχαριστώ γι’ αυτό. Είμαι πολύ χαρούμενος για ό,τι γίνει, όποτε γίνει, είτε σήμερα, είτε σε έναν χρόνο. Έγινα μέρος της ιστορίας του συλλόγου από το πρώτο παιχνίδι όταν καθοδήγησα τον Ερυθρό Αστέρα στη νίκη επί της Φλοριάνα.

Δεν διαβάζω σχόλια και δεν μπορεί κάποιος να λέει για μένα εάν δεν με γνωρίζει. Θα συνεχίσω να κάνω την δουλειά μου και να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Έχει τελειώσει το ματς με την Μπάγερν και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Έτσι είναι ο αθλητισμός».

Σε ότι αφορά τις φήμες που θέλουν τον πρώην τεχνικό του Πανιωνίου να εξετάζει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα, τόνισε:

«Δεν μπορώ να ασχοληθώ με ό,τι γράφεται ή δεν γράφεται. Είμαι προσηλωμένος στη δουλειά μου εδώ, έχω πολύ δουλειά και δεν μπορώ να σχολιάσω το γράφω. Δεν ξέρω από που προέρχονται αυτά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ