Νότιγχαμ Φόρεστ- Κάρντιφ 0-1

Νότιγχαμ Φόρεστ- Κάρντιφ 0-1

H Νότιγχαμ Φόρεστ ηττήθηκε 1-0 από την Κάρντιφ εντός έδρας, με τους Ουαλούς να έχουν νικήσει στα εννιά από τα τελευταία 10 μεταξύ τους «ραντεβού». Οκτώ βαθμούς μακριά από την κορυφή πλέον η ομάδα του Σαμπρί Λαμουσί.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ δεν κατάφερε να διατηρήσει το αήττητο σερί πέντε αγωνιστικών, με την Κάρντιφ να περνάει από το «Σίτι Γκράουντ» με σκορ 1-0, χάρις στο τέρμα του Μέντεζ-Λάινγκ στο 14ο λεπτό.

Ήταν η τρίτη εντός έδρας ήττα των γηπεδούχων στη φετινή Championship και η τέταρτη συνολικά, με την ομάδα του Σαμπρί Λαμουσί να μένει στο -8 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Λιντς, έχοντας βέβαια ένα παιχνίδι λιγότερο (είχε αναβληθεί λόγω έντονης βροχόπτωσης το ματς με την Ρέντινγκ).

Οι φιλοξενούμενοι, που υποβιβάστηκαν τον περασμένο Μάιο από την Premier League, προηγήθηκαν 1-0 στο 14΄με γκολ του Μέντεζ- Λάινγκ.

Από εκεί και πέρα οι «bluebirds» υπέστησαν μεγάλη πίεση, αλλά κράτησαν το υπέρ τους προβάδισμα μέχρι το τέλος, παρά τις ευκαιρίες από Καρβάλιο και Αμεόμπι.

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο πρώτο τους διπλό στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ διατήρησαν μια τρομερή παράδοση, περνώντας από το «Σίτι Γκράουντ» με την πέμπτη νίκη στις τελευταίες ισάριθμες επισκέψεις τους στην έδρα της Νότιγχαμ (9η ήττα των γηπεδούχων στα τελευταία 10 ματς).

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ