Μπεσίκτας : Πήρε τον Βίντα από την Ντινάμο Κιέβου (pics/vid)

Μπεσίκτας : Πήρε τον Βίντα από την Ντινάμο Κιέβου (pics/vid)

Ευχάριστα νέα για την ΑΕΚ από την γειτονική Τουρκία. Η Μπεσίκτας ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντομαγκόι Βίντα, του κορυφαίου στόπερ της προσεχούς αντιπάλους της Ένωσης στο Europa League, Ντινάμο Κιέβου.

Ήταν γνωστό εδώ και καιρό ότι ο Ντομαγκόι Βίντα θα αποχωρούσε από την Ντινάμο Κιέβου, την αντίπαλο της ΑΕΚ στους 32 του Europa League. Το απόγευμα της Τρίτης (26/12), έγινε και επίσημο.

Η Μπεσίκτας ανακοίνωσε την απόκτηση του Κροάτη στόπερ, χωρίς κόστος μάλιστα, με τον ίδιο να υπογράφει συμβόλαιο για 4.5 χρόνια, με ετήσιες «καθαρές» αποδοχές ύψους 3 εκατ. ευρώ.

Ο διεθνής άσος ξεκίνησε την καριέρα του στην Όσιγιεκ (2006-2010), τη σεζόν 2010/11 φόρεσε τη φανέλα της Μπάγερ Λεβερκούζεν και την επόμενη διετία αυτή της Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια αγωνιζόταν στην πατρίδα του, με τη φανέλα της Ντινάμο.

Ο Βίντα θα ενταχθεί στις προπονήσεις της νέας του ομάδας στις 2 Ιανουαρίου και θα συμβάλλει στο δεύτερο μισό της σεζόν στην προσπάθεια διατήρησης των σκήπτρων στο τουρκικό πρωτάθλημα και στην όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία στο Champions League.

Ο Κροάτης στόπερ, που την τελευταία διετία «έπαιξε» στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, άνοιξε μάλιστα και λογαριασμό στο Instagram, ανακοινώνοντας με τη σειρά του τη μετεγγραφή του στην Μπεσίκτας και ευχαριστώντας την Ντινάμο Κιέβου για τα όσα έζησε εκεί την τελευταία τετραετία.

Im coming to Besiktas ? @besiktas

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Domagoj Vıda (@24domagojvida) στις

https://twitter.com/Besiktas/status/945664607343071233

https://twitter.com/Besiktas/status/945668042305847301

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ