Αλέγκρι: «Κάνω μαθήματα αγγλικών, αλλά δεν θα δουλέψω μέχρι το καλοκαίρι»

Αλέγκρι: «Κάνω μαθήματα αγγλικών, αλλά δεν θα δουλέψω μέχρι το καλοκαίρι»

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αποκάλυψε ότι κάνει μαθήματα αγγλικών, αλλά ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να αναλάβει καμία ομάδα μέχρι το καλοκαίρι.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έχει δει το όνομα του να γράφεται για αρκετές ομάδες τους τελευταίους μήνες, ειδικότερα για ομάδες της Premier League, οπως η Άρσεναλ και παλιότερα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο ίδιος ο Ιταλός προπονητής μίλησε μίλησε στο «ESPN FC» κι αναφέρθηκε στην προπονητική ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται να δουλέψει μέχρι το καλοκαίρι. Παρόλα αυτά ο πρώην τεχνικός της Γιουβέντους αποκάλυψε ότι μαθαίνει αγγλικά χωρίς να εξηγήσει τον λόγο, δημιουργώντας νέα ερωτηματικά σχετικά με το μέλλον του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Μόλις σταμάτησα την συνεργασία μου με την Γιουβέντους είπα ότι θα καθίσω για έναν χρόνο. Είχα 18 χρόνια ως ποδοσφαιριστής και άλλα 16 ως προπονητής. Καιρός είναι για ένα… διάλλειμμα μετά από 34 χρόνια. Είμαι χαρούμενος, ξεκουράζομαι, μιλάω με ανθρώπους, πηγαίνω στο θέατρο. Είναι ωραία».

Για τα μαθήματα αγγλικών: «Ναι κάνω μαθήματα στο Μιλάνο. Μιλάω πλέον αρκετά καλά, το ακουστικό κομμάτι είναι το πιο δύσκολο. Βλέπω ταινίες στα αγγλικά, αρχίζω να τα καταλαβαίνω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ