Ερυθρός Αστέρας: Παραιτήθηκε ο Μιλόγεβιτς!

Ερυθρός Αστέρας: Παραιτήθηκε ο Μιλόγεβιτς!

Ο έμπειρος τεχνικός υπέβαλε την παραίτησή του και είναι πλέον θέμα χρόνου η αποχώρησή του από τον πάγκο της σέρβικης ομάδας.

Η ήττα – αποκλεισμός από τον Ολυμπιακό φέρνει στον πόρτα της εξόδου από τον Ερυθρό Αστέρα τον Βλάντα Μιλόγεβιτς, ο οποίος όπως αναφέρουν τα σέρβικα δημοσιεύματα, είναι πλέον θέμα χρόνου να αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας του Βελιγραδίου.

Ο Σέρβος τεχνικός αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τους «ερυθρόλευκους», με τη διοίκηση του συλλόγου να κάνει αποδεκτή την παραίτησή του. Ο ίδιος νιώθει την πίεση που υπάρχει στο εσωτερικό της ομάδας, μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό και θεωρεί ότι δεν μπορεί να την διαχειριστεί. Γι’ αυτό το λόγο υπέβαλε την παραίτησή του.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο 49χρονος προπονητής δεν έδωσε το παρών στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Τσουκαρίτσκι, γεγονός που πυροδότησε νέα σενάρια αποχώρησης, με τον έμπειρο κόουτς σήμερα να υποβάλλει την παραίτησή του.

Μετά από 2,5 χρόνια ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς αποχωρεί από τον Ερυθρό Αστέρα και θα ψάξει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Υπενθυμίζουμε ότι το όνομά του είχε «παίξει» δυνατά για τον πάγκο της ΑΕΚ, πριν την πρόσληψη του Μάσιμο Καρέρα από την Ενωση.

Όπως ανέφεραν τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό, το πιο πιθανό είναι να πάει είτε στην Κίνα είτε στη Σαουδική Αραβία, με αρκετές ομάδες να του προσφέρουν ηγεμονικά συμβόλαια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ