Τέλος από τον Ερυθρό Αστέρα ο Μιλόγιεβιτς

Τέλος από τον Ερυθρό Αστέρα ο Μιλόγιεβιτς

Παρελθόν από τον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα αποτελεί και επίσημα ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ο οποίος αρνήθηκε να επεκτείνει το συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές Σερβίας.

Οριστική ρήξη επήλθε στις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον Βλάνταν Μιλόγιεβιτς και τον Ερυθρό Αστέρα για την επέκταση της συνεργασίας τους . Οι δυο πλευρές βρίσκονταν εδώ και αρκετό διάστημα σε συζητήσεις, όμως, η πρόταση που κατατέθηκε τελικά από το σύλλογο δεν έγινε αποδεχτή από τον Σέρβο τεχνικό.

Παρά τις προσπάθειες των ιθυνόντων της ομάδας, ο πρώην προπονητής του Πανιωνίου έμεινε απαρέγκλιτος στην αρχική του στάση και απέρριψε το ενδεχόμενο να συνεχίσει στον πάγκο των εγχώριων πρωταθλητών.

Τη διάδοχη κατάσταση στην τεχνική ηγεσία πρόκειται να αναλάβει ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς, ο οποίος στο παρελθόν είχε εργαστεί για ένα χρόνο ως βοηθός προπονητή στην Ουντινέζε.

«Πήρα την απόφαση να μην είμαι πια προπονητής του Ερυθρού Αστέρα. Καταρχήν, πριν εξηγήσω την απόφασή μου, θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τον κύριο Τέρζιτς και τον κύριο Μιλόσεβιτς, επειδή ήταν εκείνοι που ήρθαν στην Αθήνα να μου μιλήσουν.

Ήταν φανταστικά τα 2,5 χρόνια που πέρασα εδώ. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι η συνεργασία που είχα με όλα αυτά τα υπέροχα άτομα και τις συμβουλές που μου έδωσαν.

Δεν υπήρχαν προβλήματα μεταξύ μας. Ίσως να έκανα και εγώ λάθη, αλλά όποιος δουλεύει κάνει λάθη», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Μιλόγεβιτς στη συνέντευξη Τύπου, ο οποίος σε ερώτηση για το επόμενο βήμα στην καριέρα του είπε πως «έχω ανάγκη από λίγη ξεκούραση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ