Η Μπενφίκα στέλνει στον Παναθηναϊκό Γκόμες και Ζάου (vids)

Η Μπενφίκα στέλνει στον Παναθηναϊκό Γκόμες και Ζάου (vids)

Η Μπενφίκα θέλει να συνεργαστεί με τον Παναθηναϊκό και πρότεινε δύο «διαμαντάκια» της β' ομάδας, τους Ζοσέ Γκόμες και Βινίσιους Ζάου.

Η μεταγραφή του Παναγιώτη Βλαχοδήμου στην Μπενφίκα άνοιξε την πόρτα του πορτογαλικού συλλόγου στον Παναθηναϊκό. Με τους «Αετούς» να δείχνουν διάθεση να συνεργαστούν με τους Πράσινους και σε επίπεδο παροχής ποδοσφαιριστών από την ακαδημία τους, τη δεύτερη ομάδα τους ή παίκτες που δεν υπολογίζονται από τον Ρούι Βιτόρια.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «A Bola», λοιπόν, στον Παναθηναϊκό είναι πιθανό να συνεχίσουν την καριέρα τους δύο από τα «διαμάντια» της ακαδημίας της Μπενφίκα, ο Ζοσέ Γκόμες και ο Βινίσιους Ζάου, οι οποίοι έχουν προσφερθεί (ως δανεικοί) από την ομάδα της Λισσαβόνας. Και δεν αποκλείεται να αποτελέσουν σημαντικές και χαμηλού κόστους λύσεις, ειδικά μετά τις συνεχόμενες αποχωρήσεις παικτών που έχουν λάβει χώρα τις τελευταίες ημέρες.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΖΟΣΕ ΓΚΟΜΕΣ

Ο Γκόμες είναι 18 χρονων και αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Είναι βασικό στέλεχος της δεύτερης ομάδας της Μπενφικα, αλλά ο Βιτόρια του έδωσε πέρυσι συμμετοχές και στην πρώτη ομάδα, δείχνοντας ότι τον πιστεύει. Ο σύλλογος έχει επενδύσει πολλά στο ταλέντο του Γκόμες και υπάρχει η άποψη ότι εφόσον πάρει περισσότερα παιχνίδια σε ανταγωνιστικό επίπεδο, θα αποτελέσει παίκτη πρώτης γραμμής για το πορτογαλικό ποδόσφαιρο τα επόμενα χρόνια.

https://www.youtube.com/watch?v=frdPlvBPle4

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΙΝΙΣΙΟΥΣ ΖΑΟΥ

Σε ότι έχει να κάνει με τον Βινίσιους Ζάου, τώρα, είναι 19 ετών, αγωνίζεται στη θέση του σέντερ φορ και (κατά συνθήκη) του δεξιού εξτρέμ και αποτελεί μία από τις σημαντικότερεςς επενδύσεις της Μπενφίκα τα τελευταία χρόνια. Αποκτήθηκε από την Ατλέτικο Παραναένσε πριν από έναν χρόνο, κίνηση που ανάγκασε τους Βραζιλιάνους να προσφύγουν στη FIFA, διεκδικώντας αποζημίωση ύψους 30 εκατ. ευρώ από τους Πορτογάλους! Από την πλευρά της η διοίκηση της Μπενφίκα υποστηρίζει ότι έχει πληρώσει τα τροφεία που προβλέπονται (300.000 €) βάσει των κανονισμών της FIFA και ότι όλα έγιναν νομότυπα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ