Αποκάλυψη: Λειψία και Αγιαξ για τον Παυλίδη! (vid)

Αποκάλυψη: Λειψία και Αγιαξ για τον Παυλίδη! (vid)

Ο διεθνής στράικερ κάνει απίθανα πράγματα στην Ολλανδία και το όνομά του κάνει τον γύρο της Ευρώπης. Η πανίσχυρη και πάμπλουτη Λειψία έχει εντυπωσιαστεί από τον 21χρονο επιθετικό, ενώ ο Αγιαξ φέρεται να έκανε ήδη κρούση στη Βίλεμ για να μάθει τιμή!

Ονειρική είναι η φετινή σεζόν για τον Βαγγέλη Παυλίδη, με τον νεαρό επιθετικό της Βίλεμ να πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στην Ολλανδία και να έχει σκοράρει ήδη 10 γκολ.

Ο 21χρονος στράικερ έχει εξελιχθεί σε πρωταγωνιστή για την ομάδα του και μέσα από τις σπουδαίες εμφανίσεις του στην Eredivisie έχει κερδίσει μια θέση στην Εθνική ομάδα. Στη φετινή σεζόν ο νεαρός φορ έχει ήδη αγωνιστεί σε 19 αγώνες με τη φανέλα της Βίλεμ, ενώ έχει και πέντε παιχνίδια με την Εθνική ομάδα. Συγκεκριμένα, έχει παίξει σε 17 ματς στην Eredivie και σε δύο αγώνες στο Κύπελλο Ολλανδίας, έχοντας απολογισμό 10 γκολ και δύο ασίστ σε 1600 λεπτά συμμετοχής. Εκτός από την Βίλεμ, έχει σκοράρει ένα γκολ και με την εθνική ομάδα: στο ματς με την Βοσνία.

Ο διεθνής επιθετικός κάνει πράγματα και… θαύματα στη φετινή σεζόν και έχει τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα. Δεν θα είναι υπερβολή να γράψουμε ότι είναι το πιο «καυτό» όνομα Ελληνα ποδοσφαιριστή στην Ευρώπη (σ.σ. τουλάχιστον μεταξύ των παικτών που αγωνίζονται εκτός χώρας). Τα «χτυπήματά» του με τη Βίλεμ έχουν κάνει τον γύρο της Γηραιάς Ηπείρου και το όνομά του φιγουράρει στις λίστες μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Οι… μνηστήρες κάνουν ουρά για τον διεθνή στράικερ, με την πανίσχυρη και πάμπλουτη Λειψία να έχει εντυπωσιαστεί από τον πρώην ποδοσφαιριστή της Μπόχουμ. Ωστόσο, δεν είναι η μόνη, καθώς και ο Αγιαξ φέρεται να έκανε ήδη κρούση στη Βίλεμ, για να μάθει τιμή.

Δύο σπουδαίοι σύλλογοι, με τον Αίαντα να έχει ελληνικό… παρελθόν, καθώς έχουν φορέσει τη φανέλα του παίκτες όπως ο Μαχλάς και ο Χαριστέας. Δύο σέντερ φορ, που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο ελληνικό, αλλά και στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Από την άλλη, η Λειψία δίνει μάχη για την κατάκτηση του τίτλου στη Γερμανία. Είναι πάμπλουτη και οι άνθρωποί της θεωρούν ότι ο Παυλίδης μπορεί να εξελιχθεί σε στράικερ τοπ επιπέδου.

Αλλωστε, πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που κάνει… παπάδες στην Ολλανδία και είναι μόλις 21 ετών. Τους τελευταίους 12 μήνες μάλιστα μέσα από τις τρομερές εμφανίσεις του με τη Βίλεμ έχει εκτοξεύσει την αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Από τα 150.000€ τον περασμένο Φεβρουαρίου η αξία του πλέον έχει φτάσει τα 2.2 εκατ. €! Δείχνει έτοιμος πλέον να ανοίξει τα… φτερά του και κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Οποια ομάδα πάντως θέλει να τον αποκτήσει θα πρέπει πρώτα να… χρυσώσει την Βίλεμ, καθώς ο Βαγγέλης Παυλίδης έχει συμβόλαιο με την ολλανδική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Δείτε μερικά από τα γκολ που έχει πετύχει με τη Βίλεμ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ