«Ο Μπάρμπα προτιμάει να μείνει στην Ιταλία, κρούση από την Ουντινέζε»

«Ο Μπάρμπα προτιμάει να μείνει στην Ιταλία, κρούση από την Ουντινέζε»

Οι Ιταλοί αναφέρουν ότι ο Μπάρμπα προτιμάει να συνεχίσει την καριέρα του στην πατρίδα του και επισημαίνουν ότι η Ουντινέζε έχει μπει δυναμικά στο κόλπο για την απόκτησή του.

Δυσκολεύει η περίπτωση του Φεντερίκο Μπάρμπα για την ΑΕΚ, καθώς όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ από την Ιταλία η Ουντινέζε έχει κάνει κρούση στην Κιέβο για την απόκτηση του 26χρονου σέντερ μπακ.

Οι Μπιανκονέρι κινούνται για την προσθήκη του Φεντερίκο Μπάρμπα, ο οποίος φέρεται να προτιμάει να συνεχίσει την καριέρα του σε κάποια ομάδα της πατρίδας του, γεγονός που δυσκολεύει πολύ την προσπάθεια της ΑΕΚ. Ο δανεισμός του στην Βαγιαδολίδ αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες, με την Κιέβο να επιθυμεί είτε τον εκ νέου δανεισμό του είτε την πώλησή του.

Η Ουντινέζε σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Ιταλοί, έχει μπει δυναμικά στο κόλπο της απόκτησής του, με την ΑΕΚ να παρακολουθεί τις εξελίξεις.

Υπενθυμίζουμε ότι το συμβόλαιο του Μπάρμπα με την Κιέβο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, ενώ στο πρώτο μισό της σεζόν πραγματοποίησε 5 συμμετοχές στην Πριμέρα Ντιβιζιόν με τη φανέλα της Βαγιαδολίδ, βγάζοντας μία ασίστ σε 450 λεπτά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ