Όταν ο Πεπ επισκέπτεται το Όλντ Τράφορντ… (vids)

Όταν ο Πεπ επισκέπτεται το Όλντ Τράφορντ… (vids)

Ο Καταλανός τεχνικός στις τέσσερις φορές που έχει επισκεφθεί την έδρα της Γιουνάιτεντ έχει φύγει τρεις φορές με την νίκη.

«Το Όλντ Τράφορντ δεν μας φοβίζει πλέον». Αυτή την ατάκα είχε πει ο Πεπ Γκουαρδιόλα στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στο περσινό παιχνίδι μεταξύ της Γιουνάιτεντ και της Σίτι. Τότε οι Πολίτες είχαν φύγει θριαμβευτές από το Θέατρο των Ονείρων επικρατώντας με 2-0 κάνοντας το αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου πρωταθλήματος.

Απόψε (22:00) οι δυο ομάδες του Μάντσεστερ διασταυρώνουν τα ξίφη τους για τον πρώτο ημιτελικό του Λιγκ Καπ, θέλοντας να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση τους στον τελικό του Γουέμπλεϊ.

Και αν το τελευταίο αντάμωμα των δυο ομάδων, είχε τους νικητές τους Κόκκινους Διαβόλους στο Έτιχαντ με 2-1, η ιστορία των αναμετρήσεων των δυο ομάδων με γηπεδούχο την Γιουνάιτεντ τα τελευταία χρόνια είναι τελείως διαφορετική, επιβεβαιώνοντας τα λεγόμενα του Γκουαρδιόλα.

Η Μάντσεστερ Σίτι από την αγωνιστική σεζόν 2016-2017, δηλαδή από τότε ο Καταλανός τεχνικός ανέλαβε τα ηνία της ομάδας, σε τέσσερις επισκέψεις στο Ολντ Τράφορντ μετρά τρεις νίκες και μία μόλις μία ήττα.

Μάλιστα, η μοναδική ήττα του Πεπ Γκουαρδιόλα είναι για την διοργάνωση που θα αναμετρηθούν απόψε οι δυο ομάδες, δηλαδή για το League Cup, ενώ στα άλλα τρια ματς ήταν για την Premier League, στα οποία έφυγε με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Και άμα βάλουμε στην εξίσωση και τις δηλώσεις του Γκουαρδιόλα ανήμερα του αποψινού αγώνα, αυτή η αναμέτρηση έχει πιο ιντριγκαδόρικο χαρακτήρα.

Δείτε αναλυτικά τις αναμετρήσεις:

10/9/2016 Γιουνάιτεντ-Σίτι 1-2

26/10/2016 Γιουνάιτεντ-Σίτι 1-0

10/12/2017 Γιουνάιτεντ-Σίτι 1-2

24/4/2018 Γιουνάιτεντ-Σίτι 0-2

 

https://www.youtube.com/watch?v=Qdv-XqCJTZA

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ