Ο Νεϊμάρ δεν έβαλε τον Κριστιάνο στην ιδανική ομάδα του

Ο Νεϊμάρ δεν έβαλε τον Κριστιάνο στην ιδανική ομάδα του

Ο Νεϊμάρ αποκάλυψε ποιους θα ήθελε να έχει μαζί του σε μία ιδανική πεντάδα παικτών, ωστόσο δεν συμπεριέλαβε μέσα σε αυτήν τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Κριστιάνο δεν… χωράει στους καλύτερους σύμφωνα με τον Νεϊμάρ.

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, κλήθηκε να φτιάξει την ιδανική ομάδα, την ιδανική πεντάδα ποδοσφαιριστών. Ωστόσο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο λείπει από τους… εκλεκτούς, καθώς ο Νεϊμάρ δεν τον συμπεριέλαβε μέσα σε αυτή την ομάδα.

Πιο συγκεκριμένα, για συμπαίκτες του στην καλύτερη, για τον ίδιο, ομάδα που θα μπορούσε να υπάρξει στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, ο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν επέλεξε τους Λιονέλ Μέσι, Κιλιάν Μπαπέ, Λουίς Σουάρες, Εντέν Αζάρ και Πολ Πογκμπά.

Με λίγα λόγια, στην ιδανική πεντάδα του Νεϊμάρ βρίσκονται τρεις συμπαίκτες του, είτε νυν είτε πρώην (Μπαπέ, Μέσι, Σουάρες).

Επίσης, ο Νεϊμάρ σχολίασε στη συνέντευξή του στο «Globoesporte», πως θα ήθελε να είχε βρεθεί στον ίδιο σύλλογο με έναν εκ των Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, Ρομάριο, Ρονάλντο (το Φαινόμενο) και Ζινεντίν Ζιντάν. Με τον Σουηδό παραλίγο να υπάρξουν συμπαίκτες στην Παρί, αλλά ο Ζλάταν αποχώρησε από τη Γαλλία τον Ιούλιο του 2016, με τον Νεϊμάρ να παίρνει μεταγραφή για την ομάδα του Παρισιού το καλοκαίρι του 2017, με το ποσό ρεκόρ των 222 εκατ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ