Το πούλμαν της Μπαρτσελόνα χάθηκε στους δρόμους της Τζέντα

Το πούλμαν της Μπαρτσελόνα χάθηκε στους δρόμους της Τζέντα

Ένα τρομερό περιστατικό συνέβη στη Σαουδική Αραβία, με το πούλμαν της Μπαρτσελόνα να κάνει... βόλτες στους δρόμους της Τζέντα, να «κολλάει» στην κίνηση και να φτάνει καθυστερημένα στο σωστό γήπεδο.

Μεγάλη ταλαιπωρία για την αποστολή της Μπαρτσελόνα.

Το βράδυ της Πέμπτης (9/1, 21:00) οι «μπλαουγκράνα» παίζουν με την Ατλέτικο Μαδρίτης για τα ημιτελικά του Σούπερ Καπ Ισπανίας, που διεξάγεται στη Σαουδική Αραβία.

Η αποστολή της Μπαρτσελόνα ωστόσο, μία μέρα πριν τη διεξαγωγή του αγώνα, ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ εξαιτίας λάθους του οδηγού του πούλμαν της. Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε έπρεπε να φτάσει στο Prince Abdullah Al Faisal Stadium στις 17:45 (τοπική ώρα Σαουδικής Αραβίας). Ωστόσο, ο οδηγός μπερδεύτηκε και έστειλε την πρωταθλήτρια Ισπανίας σε άλλη εγκατάσταση, το King Abdullah Sports.

Αποτέλεσμα αυτού, ήταν να αντιληφθεί το λάθος του, να προσπαθήσει να πάρει τον σωστό δρόμο, αλλά αυτό το κατάφερε αρκετά καθυστερημένα, με συνέπεια ο Βαλβέρδε να μεταθέτει τη συνέντευξη Τύπου για μετά την προπόνηση. Εκτός από αυτό, εξαιτίας αυτού του λάθους, το πούλμαν της Μπάρτσα «κόλλησε» στην κίνηση της Τζέντα με την ταλαιπωρία να γίνεται ακόμη μεγαλύτερη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ