«Η Μπότεφ θα ζητήσει από τη FIFA τιμωρία του ΠΑΟΚ για τον θάνατο του οπαδού»!

«Η Μπότεφ θα ζητήσει από τη FIFA τιμωρία του ΠΑΟΚ για τον θάνατο του οπαδού»!

Το τραγικό περιστατικό, που είχε ως συνέπεια ο 28χρονος Βούλγαρος οπαδός της Μπότεφ Τόσκο Μποζατζίσκι να χάσει τη ζωή του, έχει προκαλέσει αναβρασμό στη Βουλγαρία, με την διοίκηση της ομάδας να ζητάει την τιμωρία του ΠΑΟΚ για τον θάνατο του άτυχου οπαδού.

Έτοιμη να κάνει ό,τι είναι δυνατό ώστε να επιβληθούν οι βαρύτερες ποινές στους υπαίτιους της τραγωδίας για τον θάνατο του 28χρονου οπαδού της, Τόσκο Μποτζατζίτσκι, εμφανίζεται η Μπότεφ Πλόβντιβ.

Να θυμίσουμε ότι ο άτυχος οπαδός της βουλγαρικής ομάδας βρήκε τραγικό θάνατο σε ενέδρα οπαδών του ΠΑΟΚ, στη γειτονική πρωτεύουσα την προηγούμενη Κυριακή.

Χτες πραγματοποιήθηκε (08/01) η κηδεία του, ενώ οι γονείς του ξεκαθάρισαν ότι θα πρέπει να υπάρξει δικαιοσύνη στη μνήμη του παιδιού τους.

Σήμερα, τα βουλγαρικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η ομάδα της οποίας υποστηρικτής ήταν ο 28χρονος, θα ζητήσει την τιμωρία του Δικεφάλου για τον θάνατο του οπαδού της στη Θεσσαλονίκη.

Το γεγονός επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Μπότεφ, που ξεκαθάρισε ότι ο σύλλογος θα στείλει επιστολή σε FIFA και UEFA ζητώντας την τιμωρία του ΠΑΟΚ. Φυσικά θα απαιτήσει να γίνει η κατάλληλη έρευνα για να βρεθούν οι δράστες που προκάλεσαν τον θάνατο του Τόσκο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ