Τσίμα Ακας στο ραντάρ του Ολυμπιακού (vids)

Τσίμα Ακας στο ραντάρ του Ολυμπιακού (vids)

Οι Νιγηριανοί αποκαλύπτουν ότι ο Ολυμπιακός, η Σπόρτινγκ και ο Ερυθρός Αστέρας παρακολουθούν τον Τσίμα Ακας, αριστερό μπακ της Μπελενένσες.

Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί διαρκώς τη μεταγραφική αγορά. Τσεκάρει παίκτες, αναζητά ευκαιρίες. Αλλά και περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που έχει ξεχωρίσει. Όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε ολόκληρη την Ευρώπη. Και τη Λατινική Αμερική. Με τους Νιγηριανούς να αποκαλύπτουν έναν ποδοσφαιριστή που τσεκάρει ο σύλλογος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Nigeriasoccernet.com, λοιπόν, ένας από τους ποδοσφαιριστές που φέρεται να παρακολουθεί ο Ολυμπιακός, είναι ο 25χρονος (03/05/1994) διεθνής Νιγηριανός αριστερός μπακ, Τσίμα Ακας.

Ο Ακας αγωνίζεται στην Μπελενένσες από το καλοκαίρι, μετά από 1,5 χρόνο παρουσίας στη σουηδική Κάλμαρ. Εντούτοις, και να τον θέλει ο Ολυμπιακός, δεν μπορεί να τον αποκτήσει τώρα, καθώς έχει ήδη αγωνιστεί σε δύο ομάδες στη διάρκεια της σεζόν 2019-20 και δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί σε 3η (της Ευρώπης) για φέτος. Κάτι που σημαίνει ότι πιθανή μεταγραφή του θα αφορά το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της του nigeriasoccernet.com, για τον 11 φορές διεθνή αμυντικό με τους «Σούπερ Αετούς», πέραν του Ολυμπιακού, που τον τσεκάρει, υπάρχει ενδιαφέρον από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και τον Ερυθρό Αστέρα. Οι οποίοι επίσης ενδιαφέρονται να τον κάνουν δικό τους.

Ο ύψους 1.88 μ. αριστερός μπακ, έχει 8 συμμετοχές φέτος με τη φανέλα της Μπελενένσες και μία ασίστ. Το συμβόλαιό του με την πορτογαλική ομάδα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021 και στο transfermarkt κοστολογείται με 500.000 €.

Ο Ολυμπιακός γενικώς παρακολουθεί περιπτώσεις ποδοσφαιριστών σε όλη την Ευρώπη. Και ειδικά σε Γαλλία και Πορτογαλία έχει επίσημα σκάουτς, οι οποίοι τσεκάρουν όλη την αγορά. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, ο Ακας να είναι μία τέτοια περίπτωση.

Η κουβέντα για την παραχώρηση ενός εκ των δύο αριστερών μπακ που διαθέτει στο ρόστερ του ο Ολυμπιακός έχει ανοίξει εδώ και καιρό. Κώστας Τσιμίκας και Λεονάρντο Κούτρης αποτελούν στόχο σημαντικών ομάδων. Με τον πρώτο να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος για τη Νάπολι. Και τον δεύτερο να έχει επίσης αρκετές ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Προφανώς ακόμη κι αν ο Ολυμπιακός βρει προτάσεις που να τον ικανοποιούν, δεν πρόκειται να φύγουν και οι δύο. Ωστόσο και ένας εκ των δύο να αποχωρήσει, ο Ολυμπιακός θα καλύψει τη θέση, με ποδοσφαιριστή από τη μεταγραφική αγορά. Και όπως προαναφέραμε, αυτός δεν θα είναι ο Ακας…

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΤΣΙΜΑ ΑΚΑΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ