Επίσημο: Στη Νυρεμβέργη ο Μαυροπάνος (pics)

Επίσημο: Στη Νυρεμβέργη ο Μαυροπάνος (pics)

Ο Ντίνος Μαυροπάνος είναι με κάθε επισημότητα παίκτης τη Νυρεμβέργη, με τον 22χρονο στόπερ να μετακινείται με τη μορφή δανεισμού από την Άρσεναλ μέχρι το καλοκαίρι, ενώ στη συμφωνία δεν προβλέπεται οψιόν αγοράς.

Ο Ντίνος Μαυροπάνος αφού πέρασε λίγο νωρίτερα τις ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε συμβόλαιο με την Νυρεμβέργη μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Ο 22χρονος στόπερ μετακινήθηκε στο σύλλογο της Zweite Liga ως δανεικός από την Άρσεναλ, ενώ στη συμφωνία δεν προβλέπεται οψιόν αγοράς, γεγονός που δείχνει ότι οι «κανονιέρηδες» πιστεύουν αρκετά στις ικανότητες του νεαρού.

Ο Μαυροπάνος θα φοράει το Νο.3 στη φανέλα, ενώ το απόγευμα θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της γερμανικής ομάδας. Ενδιαφέρον για τον Έλληνα αμυντικό είχαν δείξει κι ελληνικές ομάδες, αλλά ο ποδοσφαιριστής ήθελε να παραμείνει κάτοικος εξωτερικού.

Ο 22χρονος δεν έπεισε τον Μικέλ Αρτέτα πως αξίζει μια θέση στο ρόστερ της Άρσεναλ για τη φετινή σεζόν, με τις δυο πλευρές να αποφασίζουν πως η καλύτερη δυνατή επιλογή ήταν η προσωρινή μετακίνηση του νεαρού αμυντικού σε κάποια άλλη ομάδα που θα βρει χρόνο συμμετοχής.

H Nυρεμβέργη, στην οποία μετακινήθηκε βρίσκεται στην 16η θέση της βαθμολογίας με 19 βαθμούς, έναν λιγότερο από την Καρλσρούη που βρίσκεται πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

https://twitter.com/1_fc_nuernberg/status/1216721695467286529

Λίγο μετά την ανακοίνωση των «Φράγκων» ήρθε και η εκείνη της Άρσεναλ, που ευχήθηκε καλή τύχη στον άλλοτε αμυντικό του ΠΑΣ Γιάννινα.

https://twitter.com/Arsenal/status/1216721695341535233

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ