Η Αντερλεχτ κινείται για την απόκτηση του Γκονσάλο Πασιέντσια

Η Αντερλεχτ κινείται για την απόκτηση του Γκονσάλο Πασιέντσια

Βασικός μεταγραφικός στόχος της Αντερλεχτ είναι ο Γκονσάλο Πασιέντσια σύμφωνα με τους Πορτογάλους, με την Πόρτο να τον κοστολογεί στα 4 εκατ. ευρώ.

Την απόκτηση του Γκονσάλο Πασιέντσια εξετάζει η Αντερλεχτ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Πορτογαλία, η βελγική ομάδα έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τη διοίκηση της Πόρτο, ώστε να μπορέσει να εντάξει στο δυναμικό της τον 23χρονο διεθνή επιθετικό, που φέτος πραγματοποιεί σπουδαία χρονιά, αγωνιζόμενος ως δανεικός στη Βιτόρια Σετουμπάλ.

Ο Πασιέντσια αποτέλεσε επιλογή του Πάουλο Μπέντο για τον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι, αλλά πρόλαβε να αγωνιστεί σε μόλις ένα παιχνίδι, προτού υποστεί ένα λιποθυμικό επεισόδιο και επιστρέψει στους «Δράκους» τον Ιανουάριο. Αφού έκανε όλες τις απαραίτητες (καρδιολογικές) εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για τη ζωή του, πήγε δανεικός στη Ρίο Αβε για έξι μήνες και φέτος έχει προκαλέσει αίσθηση με τις εμφανίσεις του στη Σετουμπάλ.

Μάλιστα το όνομα του γιου του γνωστού Πορτογάλου προπονητή, Ντομίνγκος Πασιέντσια είχε συμπεριληφθεί και στις πρόσφατες κλήσεις της εθνικής Πορτογαλίας από τον Φερνάντο Σάντος. Με τον εθνικό εκλέκτορα της χώρας να επιβραβεύει τον νεαρό σέντερ φορ για τις εμφανίσεις του (17 ματς, 6 γκολ, 2 ασίστ) και να του δίνει ελπίδες ακόμη και για παρουσία στο Μουντιάλ της Ρωσίας!

Αξίζει σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι το συμβόλαιο του Πασιέντσια με την Πόρτο εκπνέει το καλοκαίρι του 2019 και η τιμή πώλησής του κυμαίνεται μεταξύ 3 και 4 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με τους Πορτογάλους. Με την Αντερλεχτ να σκέφτεται σοβαρά να προσφέρει το συγκεκριμένο ποσό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ