Ποινή μίας αγωνιστικής στον Βαλβέρδε, αντιδράσεις από την Ατλέτικο

Ποινή μίας αγωνιστικής στον Βαλβέρδε, αντιδράσεις από την Ατλέτικο

Με μία αγωνιστική τιμωρήθηκε ο Φεντερίκο Βαλβέρδε για το τάκλιν στον Άλβαρο Μοράτα στον τελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας. Δεν άρεσε στους «ροχιμπλάνκος» αυτή η απόφαση.

Το τάκλιν του Φεντερίκο Βαλβέρδε στον Άλβαρο Μοράτα στο 115′ της παράτασης του τελικού του Σούπερ Καπ Ισπανίας, για πολλούς έδωσε το τρόπαιο στη Ρεάλ Μαδρίτης, διότι ο Ισπανός επιθετικός εκτός απροόπτου θα πετύχαινε γκολ.

Ο Τσόλο Σιμεόνε, μάλιστα, την ώρα που ο Βαλβέρδε έβγαινε εκτός αγωνιστικού χώρου, ουσιαστικά του έδωσε συγχαρητήρια για αυτό το σωτήριο και γενναίο μαρκάρισμα, χτυπώντας τον φιλικά στον σβέρκο. Ο Ουρουγουανός άσος της «Βασίλισσας», που βγήκε και MVP του τελικού, τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική για την αποβολή του, αλλά η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν δέχθηκε με καλή διάθεση αυτή την απόφαση.

Η ποινή μίας αγωνιστικής στον Βαλβέρδε δεν άρεσε καθόλου στους «ροχιμπλάνκος» οι οποίοι ήθελαν να μείνει εκτός δράσης ο νεαρός για περισσότερο καιρό. Η αντίδραση της Ατλέτικο όμως, έρχεται σε αντίθεση με τον Σιμεόνε ο οποίος πιστεύει πως ο Βαλβέρδε έκανε το σωστό. Αυτό που έπρεπε δηλαδή για να νικήσει η ομάδα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ