Νάπολι – Λάτσιο 1-0

Νάπολι – Λάτσιο 1-0

Σε ένα ματς που είχε τα πάντα, γκολ, πέναλτι, αποβολές, δοκάρια, ακυρωμένα γκολ, η Νάπολι χάρη σε ένα γκολ του Ινσίνιε επικράτησε με 1-0 της Λάτσιο και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας.

Απίθανη ματσάρα στο Σαν Πάολο με την Νάπολι να παίρνει την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας καθώς επικράτησε 1-0 της Λάτσιο. Το παιχνίδι κρίθηκε χάρη σε ένα εκπληκτικό γκολ του Ινσίνιε μόλις στο δεύτερο λεπτό του ματς.

Από κει και πέρα συνέβησαν τα πάντα. Μία αποβολή για κάθε ομάδα με τον Χισάι στο 19΄να αφήνει την Νάπολι με 10 ενώ έξι λεπτά μετά το ίδιο έκανε κι ο Λέιβα για την Λάτσιο. Νωρίτερα, στο 10′ ο Ιμπόμπιλε είχε χάσει και πέναλτι για τη Νάπολι.

Η Λάτσιο είδε να της ακυρώνονται δύο γκολ για οφσάιντ, οι δύο ομάδες είχαν κι από δύο δοκάρια και τελικά η Νάπολι πανηγύρισε τη μεγάλη πρόκριση και περιμένει να μάθει αντίπαλο για τα ημιτελικά από το ζευγάρι της Ίντερ με τη Φιορεντίνα.

Νάπολι: Οσπίνα, Χισάι, Μανωλάς, Ντι Λορέντζο, Μάριο Ρούι, Ντέμε, Λομπότκα (22′ Λουπέρτο), Ζιελίνσκι, Καγιεχόν (68′ Ελμάς), Ινσίνιε (77′ Ρουίθ), Μίλικ

Λάτσιο: Στρακόσα, Λουίς Φελίπε, Ατσέρμπι, Ράντου (70′ Πάτρικ), Λατσάρι, Παρόλο, Λούκας Λέιβα, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Λούλιτς (77′ Γιόνι), Καϊσέδο (55′ Κορέα), Ιμόμπιλε

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ