Χαλ-Τσέλσι 1-2

Χαλ-Τσέλσι 1-2

Η Τσέλσι επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 2-1 της Χαλ και προκρίθηκε στη φάση των «16» του FA Cup. Σκόρερ για τους «μπλε» του Λονδίνου οι Μπατσουαγί (6') και Τομόρι (64'), ενώ για τους γηπεδούχους μείωσε ο Γκροσίτσκι στο 78'.

Αποστολή εξετελέσθη για την Τσέλσι!

Η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ νίκησε τη Χαλ με σκορ 2-1 εκτός έδρας και προκρίθηκε στη φάση των «16» (5ο γύρο) του FA Cup. Ο σύλλογος από την Championship στάθηκε αξιοπρεπέστατα κόντρα στην Τσέλσι, καθώς δημιούργησε 13 τελικές έναντι 16 της αντιπάλου της.

Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι από νωρίς έγιναν… αφεντικό της αναμέτρησης, καθώς ο Μπατσουαγί άνοιξε το σκορ στο 6′ με πλασέ από το ύψος του πέναλτι. Η Χαλ είχε τις στιγμές της, με τον Μπόουεν να χάνει δύο καλές ευκαιρίες για να σκοράρει στο 36′ και το 59′.

Το 2-0 έκανε ο Τομόρι, ο οποίος πήρε κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπάρκλεϊ. Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης η Χαλ πίεσε, έφτασε στη μείωση του σκορ με τον Γκροσίτσκι στο 78′ (κόντραρε στο τείχος η μπάλα μετά από εκτέλεση φάουλ και μπέρδεψε τον Καμπαγιέρο) και απείλησε στη συνέχεια για την ισοφάριση, δίχως ωστόσο να τα καταφέρει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ