Μπόρνμουθ- Άρσεναλ 1-2

Μπόρνμουθ- Άρσεναλ 1-2

Η Άρσεναλ... ανησύχησε στα τελευταία λεπτά απέναντι στην Μπόρνμουθ, αλλά με δύο γκολ από το πρώτο ημίωρο, επικράτησε 2-1 της Μπόρνμουθ στο «Vitality», περνώντας στους «16» του FA CUP. Επόμενος αντίπαλος των «κανονιέρηδων» η Πόρτσμουθ.

H Άρσεναλ έκανε τα εύκολα… δύσκολα, αλλά εν τέλει πήρε την  πρόκριση στους «16» του FA CUP, νικώντας 2-1 την Μπόρνμουθ εκτός έδρας. Στον επόμενο γύρο οι «κανονιέρηδες» θα αντιμετωπίσουν την Νορθάμπτον, σε μια κλήρωση που τους ανοίγει το δρόμο για την οκτάδα.

Η ομάδα του Μίκελ Αρτέτα έκανε εντυπωσιακό ξεκίνημα, με τους Σακά και Νκέτια να σκοράρουν στο 5′ και στο 26′, δίνοντας από νωρίς προβάδισμα πρόκρισης στους Λονδρέζους.

Στο υπόλοιπο του παιχνιδιού, η Άρσεναλ κράτησε με σχετική άνεση το προβάδισμα, αλλά στις καθυστερήσεις (94′) ο Σάριτζ έδωσε προσωρινό ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.

Οι «κανονιέρηδες» όμως άντεξαν και πήραν μια πρόκριση που θα βοηθήσει πρωτίστως την ψυχολογία τους. Βασικός ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, σε μια βραδιά που ο Μικέλ Αρτέτα έκανε εκτεταμένο ροτέισον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ