Οπαδοί Σίτι προς Γκουαρδιόλα: «Έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα»

Οπαδοί Σίτι προς Γκουαρδιόλα: «Έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα»

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα σχολίασε το «άδειο γήπεδο» στον αγώνα Κυπέλλου με τη Φούλαμ και μερίδα οπαδών της Μάντσεστερ Σίτι αντέδρασε έντονα στα λόγια του Ισπανού τεχνικού.

Το κλίμα μεταξύ των οπαδών της Μάντσεστερ Σίτι και του Πεπ Γκουαρδιόλα δεν είναι καθόλου καλό.

Ο Ισπανός τεχνικός εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι το «Etihad Stadium» ήταν «άδειο» στον αγώνα με τη Φούλαμ για το FA Cup και αυτό το σχόλιο προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις μερίδας οπαδών της ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα, ο γραμματέας του επίσημου fan club της Μάντσεστερ Σίτι, Κέβιν Πάρκερ, κατηγόρησε τον Γκουαρδιόλα ότι έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα, κυρίως για την οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι φίλαθλοι.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ο Πάρκερ:

«Αναστατώθηκα πολύ από τα λόγια του και δεν καταλαβαίνω τι προσπαθεί να πετύχει ο Πεπ. Δέχθηκε πολλές κριτικές από τους φιλάθλους γι’ αυτά που είπε. Αισθανόμαστε ότι άδικα δεχόμαστε κριτική από άλλους συλλόγους και η κατάσταση επιδεινώνεται, αν ο προπονητής μας κάνει επίσης κριτική. Νομίζω ότι ο Γκουαρδιόλα έχει χάσει την επαφή με την οικονομική πραγματικότητα, στην οποία βρίσκονται οι φίλαθλοι του ποδοσφαίρου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ