Μπαρτσελόνα-Λεγκανές 5-0 (vid)

Μπαρτσελόνα-Λεγκανές 5-0 (vid)

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε εύκολα 5-0 της Λεγκανές και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας. Δύο γκολ πέτυχε ο Μέσι και από ένα οι Γκριεζμάν, Λενγκλέ και Αρτούρ.

Εύκολο έργο είχε η Μπαρτσελόνα κόντρα στη Λεγκανές, με τους «Καταλανούς» να επικρατούν με σκορ 5-0 και να προκρίνονται στα προημιτελικά του Copa del Rey.

Δύο γκολ πέτυχε ο Λιονέλ Μέσι για τους «μπλαουγκράνα», ενώ από ένα είχαν οι Λενγκλέ, Γκριεζμάν και Αρτούρ. Το 1-0 έγινε στο 4′, όταν ο Σεμέδο έβγαλε ασίστ για τον Γκριεζμάν και ο τελευταίος πλάσαρε εύστοχα.

Το 2-0 έγινε με κεφαλιά του Λενγκλέ στο 28′, το 3-0 έκανε ο Μέσι στο 59′ με σουτ, ενώ το τελικό 5-0 διαμόρφωσαν οι Μέσι και Ράκιτιτς στο 77′ και το 89′ αντίστοιχα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπαρτσελόνα (Κίκε Σετιέν): Τερ Στέγκεν – Σεμέδο, Πικέ, Λενγκλέ, Τζόρντι Άλμπα (64′ Ζούνιορ Φίρπο) – Βιδάλ (60′ Ράκιτιτς), Μπουσκέτς, Ντε Γιονγκ – Μέσι, Γκριεζμάν (72′ Αρτούρ), Φατί

Λεγκανές (Χαβιέρ Αγκίρε): Κουέγιαρ – Ταρίν, Αβάζιεμ, Σιόβας – Ροσάλες, Μέσα (57′ Εράσο), Ρουμπέν Πέρεθ, Κρίστιαν Σίλβα (57′ Κέβιν Ροντρίγκες) – Ρουϊμπάλ, Ροδρίγεθ – Μπρέιθγουεϊτ (71′ Πλόμερ)

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ