Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ο Ούγκο Αλμέιδα

Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ο Ούγκο Αλμέιδα

O πρώην επιθετικός της ΑΕΚ, Ούγκο Αλμέιδα, ανακοίνωσε την Πέμπτη (6/2) σε συνέντευξη Τύπου στην Κοΐμπρα ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση, σε ηλικία 36 ετών.

Ο πρώην διεθνής Πορτογάλος επιθετικός, Ούγκο Αλμέιδα, που πέρασε μεταξύ άλλων από το ελληνικό πρωτάθλημα, φορώντας την φανέλα της ΑΕΚ, ανακοίνωσε την Πέμπτη (6/2) σε έκτακτη συνέντευξη τύπου, ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση.

Ο 36χρονος ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν μέχρι πρότινος με την Ακαδέμικα στην δεύτερη κατηγορία της Πορτογαλίας, με την οποία έχει πετύχει από το 2018 11 γκολ σε 33 συμμετοχές. Στο τέλος της σεζόν μάλιστα αναμένεται να αναλάβει τεχνικός την  Κ-23 της πορτογαλικής ομάδας, ξεκινώντας την προπονητική.

Στην Ελλάδα ήλθε το 2016 για λογαριασμό της ΑΕΚ, με την οποία κατέκτησε στο τέλος της σεζόν το πρώτο πρωτάθλημα μετά από 24 χρόνια. Με την Ένωση πέτυχε 5 γκολ σε 22 ματς πρωταθλήματος, αγωνίστηκε σε 5 ματς Κυπέλλου, καθώς και σε 3 ευρωπαϊκά, ενώ στο τέλος της σεζόν αποχώρησε για την Χάιντουκ Σπλιτ.

Σε διεθνές επίπεδο έκανε το «μπαμ» με τις φανέλες των Βέρντερ Βρέμης και Μπεσίκτας, σημειώνοντας συνολικά 73 γκολ.

Στο παλμαρέ του διαθέτει και μια αξιοπρόσεκτη πορεία με την Εθνική ομάδα της χώρας του, έχοντας 57 συμμετοχές και 19 γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ