Η Πορτογαλία στο πλευρό του Μαρεγκά

Θέση για το όλο θέμα πήρε ακόμη και ο πρωθυπουργός της Πορτογαλίας, Αντόνιο Κόστα ενώ τοποθέτηση υπήρξε και από τον πρόεδρο της πορτογαλικής δημοκρατίας Μαρσέλο Ρεμπέλο ντε Σόουζα.


Η Πορτογαλία στο πλευρό του Μαρεγκά | to10.gr

Σύσσωμος ο ποδοσφαιρικός, αλλά και ο πολιτικός κόσμος της Πορτογαλίας, εξέφρασαν την απογοήτευσή τους, αλλά και την απόλυτη στήριξη κι αλληλλεγγύη τους προς τον επιθετικό της Πόρτο, Μούσα Μαρεγκά.

Είναι καλό που ακολουθούν όλοι τον Ολυμπιακό…

O στράικερ των Δράκων εγκατέλειψε το βράδυ της Κυριακής (16/2) τον αγωνιστικό χώρο στο 71ο λεπτό του αγώνα με τη Γκιμαράες, μετά τη ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε από οπαδούς της γηπεδούχου Βιτόρια.

«Ο Μούσα Μαρεγκά έγινε στόχος ρατσιστικών προσβολών, για τις οποίες θα πρέπει να υπάρξουν αυστηρότατες τιμωρίες» ανέφερε σε ανακοίνωσή της η πορτογαλικό ποδοσφαιρική ομοσπονδία, ενώ η πορτογαλική Λίγκα πρόσθεσε πως «θα κάνουμε όλα όσα πρέπει, προκειμένου να διασφαλίσουμε πως αυτό το ρατσιστικό επεισόδιο δεν θα μείνει ατιμώρητο».

Θέση για το όλο θέμα πήρε ακόμη και ο πρωθυπουργός της Πορτογαλίας, Αντόνιο Κόστα τονίζοντας πως «πρέπει να εκφράσουμε όλοι μας την απόλυτη στήριξη και την αλληλεγγύη μας προς τον Μαρεγκά, αποβάλλοντας με τον πιο σκληρό τρόπο αυτού του είδους τις συμπεριφορές», ενώ τοποθέτηση υπήρξε και από τον πρόεδρο της πορτογαλικής δημοκρατίας Μαρσέλο Ρεμπέλο ντε Σόουζα, ο οποίος προειδοποίησε για τις «δραματικές συνέπειες που θα φέρουν τέτοια ρατσιστικά και ξενοφοβικά φαινόμενα».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

«Τρέλα» στην Αγγλία για τον Μπα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ